Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumieeem

Uprawiałyście seks w nastoletnim wieku? Według mnie to normalne

Polecane posty

Gość nierozumieeem

Dziwi mnie że ludzie robia afere że np 16 latka współzyje :-o

i słusznie, w tak młodym wieku Dziewczynka nie jest psychicznie przygotowana do przezywania w pelni seksu. raczej fascynacje , idole, na tym sie zboczence slizgaja wykorzystuja to. krzywdzac psychike robiac potem koszmar z najpiekniejszej sfery zycia. demoralizatorzy. stad potem tyle rozwodow aborcji i wypaczonych rodzin i psyche.

Gość nierozumieeem
jakoś jeszcze kilkaset lat temu już w wieku 12 lat uprawiały seks a teraz jakieś idiotyczne teorie sie dorabia jakby 16 latka miała 4 lata i była małą dziewczynką :-o

Kilkaset lat temu średnia życia była znacznie niższa, stąd i szybsze wstępowanie w związki małżeńskie oraz seks. Teraz zmieniły się normy kulturowe, ale fizyczne uwarunkowanie jest dalej to sama...

Gość normalnyyyy
to za wczesnie:P sex w wieku 15-17 lat nie najlepiej swiadczy o klasie dziewczyny i tyle w temacie

co zboczku temat ci nie wypalil?pelno tu takich jak nie o analu to propaguja sex nastolatek itp. na szczescie wiekszosc ma zdrowe satyryczne podejscie do tego typu "dywagacji"

Gość kjlrjn
A według mnie to normalne. Ja miałam 17 lat, to był mój pierwszy poważny chłopak i bardzo mile to wspominam. Teraz mam 24 lata i nie żałuję, uważam, że to był odpowiedni wiek:)

tu nie klase czy jej brak lotto. tylko o czy z domu sie wynioslo silna psychike i sposob na siebe czy braki w psychice , oslabione ego i kompleksy. to sie wiaze zawsze z jakąś krzywdą takowej Dziewczyny. a zboczki pedofile to wykorzystuja. słabość . to podłe. powinno się na podstawie analiz psychologicznych podnieść granicę wieku ochroneego przez prokuratora

Gość nierozumieeem
a ja 16 latka współzyje z 16 latkiem to tez zboczek i pedofil?

Gość normalnyyyy
kjlrjn- ilu jescze mialas partnerow sexualnych?

Gość nierozumieeem
a co cie obchodzi kto miał ile partneów seksualnych ze aż sie cąły zaaferowany pytasz? Masturbujesz sie z oburzenia potem?

Gość odpdjnbby
ja miałam 30 partnerów sexualnych ale zaczęłam od 18 roku teraz mam 23 lata z każdym na jedna noc i nie żałuje a mój chłopiec myśli że jestem dziewicą hihi

16 to jeszcze dziecko, powinna wziąść sie za nauke a nie rozkładać nogi a potem lament że w ciąże nastka zaszła i bez wyksztalcenia bez niczego

Gość karolka888123
hej chciała bum uprawiać seks mam 11 lat i co każdy może

Gość gość
W nastoletnim, ale byłam juz pełnoletnia bo mój pierwszy raz był jak miałam dokładnie 18 lat :) A wcześniej był seks oralny, ale nie wiem czy to się liczy. Pierwsze doświadczenie seksualne jakiekolwiek miałam, czyli jakiś dotyk, pieszczoty miałam w wieku 16 lat

Gość gość
Ale mimo, ze dosc wczesnie zaczelam, bo w wieku 18 lat, to wyszlam na ludzi, skonczylam niezle studia, mam dobra pracę, męża :) Takze to nie świadczy. nie zaszlam tez w ciaze bo sie zawsze zabezpieczalam jak nie gumkami to tabletkami. Seks sam w sobie to nic zlego tylko zły jest brak odpowiedzialnosci i potem wynikaja z tego ciaze albo choroby

Gość gość
ja zaczęłam w wieku 14 lat ze starszym kolegą, ok. 25 lat miałam w życiuok. 10 partnerów seksualnych obecnie jestem samotną spełnioną 26 letnią mamą 3 wspaniałych dzieci, wielu ludzi zazdrości mi życia:) nie mam za dobrych relacji z rodziną, zaczęły się psuć już jak miałam 13

Gość gość
Mialem pracownika piekna kobiete. Po pracy zaczalem piescic jej dudy az mi antek drgnal. Potem wszedlem w szydlo i ......zostala moja zona.