Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artuskrolkut

jestem przeklety to nie zarty !

Polecane posty

Gość artuskrolkut

Na brak kobiety , a przekleła mnie matka byłego faceta matki za z czaswo dziecinstwa powiedziala zeby jej syn przezyl to co jej syn gdy ona go zostawila . No i wyobrazcie sobie to ze jestem przystojny normalnie , mialem propozycje pracy jako model , wysoki , dobrze zarabiam znaczy nei jakos tam specjalnie dobrze ale jak na polske to niej est zle te 5-6 tys jest . Jezdze sportowym motocyklem . I normlanie jakbym dla dziewczyn nie istniał . Niedlugo moze uda mi sie zakupic porshe 911 jak nadal bede dla nich nie istnial to zostane geje

Gość artuskrolkut
ba nawet załozylem konto na portalu dla desperatow i czzicie nic . Zero zainteresowanie pisze do jakis dup a one mi nie odpisuja masakra

Gość Kasienka24 !
nie moge w to uwierzyc, mwoisz ze jestes rzystojny to pewnie wyglad przyciaga dziewczyny do ciebie wiadomo liczy sie wnetrze

Gość artuskrolkut
sluchaj najdziwniejsze jest to ze normalnie interesuja sie mna przeważnie dziewczyny kolegów i to czuć . Albo mi się tak wydaje , nie wiem . Ja mam taka zasade ze lepiej chujem mieszac zupe niz ruchac kumpla dupe , takze wszystko na zimno . Moja była kobieta to jedna z najladnieszych dziewczyn w miescie . A teraz normalnie nic zero zainteresowania , a najgorosze jest to ze nawet na mnie zlewaja takie osoby ktore kompletnie mnie nie interesuja . Rozumiesz na brzydula jak cholera gruba glupia zle ubrana , jest jakas dyskoteka a ta mnie traktuja jak gorszego do siebie . Boze tragedia

Gość nie wszystkie
lecą na kasę

Gość nie wszystkie
a to jak Cię traktują to już sobie wmawiasz

Gość Może porche 911
złamie klątwę :P fantasta

Ja tam w takie sprawy nie wierzę, wydaje Ci się i tyle. W Polsce takie parcie na facetów jest że to niemożliwe żebyś nie zanlazł. Jakiś błąd robisz albo na swoją nie trafiłeś jeszcze.

Gość artuskrolkut
no wlasnie nie mozliwe bo to klatwa jest !! Nawet zadna blachara sie mna nie zainteresuje ja pierdole :/

Gość kotukik
ch*jem mieszac zupe niz ruchac kumpla d**e .... buhahahaa.....to mnie rozbroilo.. nie mozliwe ze dobry wyglad i takie poczucie humoru a ty nadal sam?? i sorry ale kto cie przeklal?? matka bylego faceta?? ...i ja wierze w rzucanie urokow dlatego omijam ludzi ktorzy mi zle zycza,mam kilka historii ale nie bede zmienac tematu....wybierz sie moze zo salonu wrozki niech zdejmi klatwe i samochod to bym radzila kupic jakis normalniejszy bo dziweczny nie lubia szpanerow,nie to ze ty nim jestes ale dziewczyny tak to postarzegaja

Gość artuskrolkut
akurat mam do kupienia za bardzo dobre pieniadze ze na nim zarobie , glownie dlatego chce go kupic , bo niestety komplet opon to jedna moja wyplata i to pewnie jeszcze używanych ehhh . Mimo ze samochód można kupić wcale nie drogo to utrzymanie masakra . ja nie mowie ze jestem jakiś tam bosko piękny . Ale z pewnością przystojniejszy niż 85 % mężczyzn w dodatku wysoki mowiac obiektywnie a ze jestesmy anonimowy nie traktuje tego jak jakieś zachwalanie się . Normalnie od większości dziewczy moich kolegow slyszalem ze ja to jestem taki przystojny itd . I dupa :/ A najlepsze jest to ze nie zdradzam to raz bo nie mam takiego charakteru a dwa nie mam z kim hahahaha :/ I nawet obnizylem wymagania co do dziewczyn , niech umie gotowac , nie puszcza sie , i pozwala mi uprawiac sport i juz starczy I taki chuj :/

Gość Kasienka24 !
Boze Bozenko to ja jestem chetna :D

Gość artuskrolkut
ale jak moglas to robic z cyganem ?

Gość Kasienka24 !
hhaahoj ti ti ;D

Gość artuskrolkut
ale uswiadomilas mnie o jednym jestes facetem . Zadna kobieta nie slucha takich piosenek !

Gość Kasienka24 !
myslisz sie. jestem kobieta. jak moglam tego nie slyszec przeciez kazdy o tym ostatnnio mowi.

Gość artuskrolkut
ojj piosenka juz pare latek ma , chociaz ostatnio zrobila sie popularna

Gość artuskrolkut
skad jestes w ogole :P

Gość Kasienka24 !
z podkarpacia jestem ;] ale obecnie w holandii przebywam :D

Gość kotukik
jestes rowny gosciu i jestem PEWNA ze wczesniej czy pozniej kogos poznasz,moze zmien otoczenie,wybierz sie w pojedynke na jakies wczasy ,zmien towarzystwo, moze przysumuluj jakas choroba i niech cie w szpitalu troche zatrzymaja,wszedzie sa kobiety ;) jednak z wybraniem sie do wrozki to nie zartowalam,pomysl nad tym

Gość pasi-konik
to moze sprobuj kochac inaczej ,noooo wiesz??? .

Gość gfdgsfdgsdg
ile masz lat,jakiej kobiety szukasz?dawaj fote

Gość annkh
na uroki 'czarcie zebro' i biała szałwia :)

Gość artuskrolkut
kochac inaczej no ale mezczyzni mnie nie pociagaja mimo wszystko hahahah : D Zdjecia swojego nie zamierzam dawac bo po co ? Wystarczy juz sie zarejestrowalem sie na portalu desperat Chociaż ukrylem miejsce zamieszania i napisalem ze afryka co by mnie przypadkiem ktos nie znalazl znajomy bo obciach na maksa

Gość jchvhcxvgvhgcghgvhcghxgh
moze tylko ty myslisz ze wygladasz jak model

Gość artuskrolkut
wlasnie ostatnio tak sobie mysle ze moze mi sie tylko zdaje . Ale kurcze no lysy nie jestem , gruby nie jestem , karolyfer mimo wszystko jeszcze widac . zeby mam proste uszy nie odstaja . Szczenka raczej kwadratowa meska . Nie mam szyjoglowy . No tragedi nie ma . A moze mi sie tak tylko zdaje . Chociaz z drugiej strony moja eks jak juz wspomnialem byla jedna najladniejszych dziewczyn w miescie i czasami mowila ze jak sie odstrzele to czuje sie przy mnie brzydka . Takze no chyba tragedi nie ma mimo wszystko

Gość artuskrolkut
Powiedzmy sytuacja taka idę w sklepie , spojrzę się na kobietę prawdopodobnie uśmiechnie się do mnie . Idę po mieście no widze czasami laski ogladne sie za nia patrze a ta sie oglada za mna . Nie wiem moze jestem totalna pizda i powieniem bajerowac w takich sytacjach . Nie mam pojecia . A inna sytacja dyskoteka umpa umpa . Kiedys przez przypadek cos tam sie zataczam na parkecie gatka szmatka spotykam znajomego on tanczy za jakas dziewczyna podsyla mi jakas inna . Ona dwa kroki i ze nie bedzie ze mna tanczyc i takie spierdalaj frajerze . Mysle sobie na ja pierdole dziewczyna przyjechala pks'em i tak sie zachowuje w stosunku do mnie . Niechce tanczyc ok , niech to zrobi jakos normalnie jedna piosenka przeleci i sobie pojdzie a nie w stylu spierdalaj odejdź nie dotykaj ja jebie . Kurde majac 17 lat mialem pryszczy jak mrowek w mrowisku 20 zł w portfelu wazylem tyle co indyk i zawsze ale to zawsze jakas dziewczyne sie poderwalo potanczylo . A teraz dupa

Gość artuskrolkut
ps ten znojomy co podsylal mi ta dziewczyne to jego kolezanke . A nie ze tam cos wzial co bylo pod reka