Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na-zawsze-sama

samotni w jesienne wieczory są tu tacy?

Polecane posty

Gość paradoksalnie czuję się
no właśnie mi też totalnie, zmieniłam kierunek i wszyscy o mnie już zapomnieli...a na nowym nie mam ochoty nikogo nawet zapoznawać teraz, skoro i tak to będzie płytkie i puste nie wiem czy ludzie tacy zawsze byli czy teraz jakoś tak ciężko i miłość znaleźć, i przyjaźń

Gość na-zawsze-sama
21.10.2012] 22:04 [zgłoś do usunięcia]na-zawsze-sama moja c*pka czeka na prawiczego członka MARNY PODSZYW, STARAJ SIĘ DALEJ :* tak, brakuje mi faceta- nie zaprzecze.

Gość Retys
Z jakiego jesteś regionu?

Gość na-zawsze-sama
zachodniopomorskie ... :)

Gość na-zawsze-sama
chcesz mnie zaspokoić oralnie?:)

Gość na-zawsze-sama
na-zawsze-sama chcesz mnie zaspokoić oralnie? - STARAJ SIĘ BARDZIEJ.

szczecin ?? w zachodniopomorskim bylem we wojsku znam troche oklice a ja jak sie mam czuc najpierw zwiazek od podstawówki nie udany potem w LO i tez nic dlugie lata ! chcialbym otoczyc kogos cieplem i ucuczciem ale kogos wyjatkowego i jedynego w swoim rodzaju dla mnie !!

Gość Sayid
Nie zmienisz tego. Zaakceptuj. Stopniowo staraj się zająć czymś. Wtedy będzię lepiej.

Gość Retys
Strasznie daleko... :-(

Gość Samotna romantyczna
Witam wszystkich . Mam 26lat. I jestem sama od jakichś 4-5lat .... Czuje sie fatalnie i coraz gorzej to znoszę. Przyjaciół nie posiadam,bo to za duże słowo. W domu też mam ciężka sytuację,tak naprawdę nie mam na kogo liczyć .... i chyba nigdy nie miałam. Nie liczac mojej babci. Tylko ona sie o mnie troszczy. Ona była zawsze. Nawet gdy nie bylo nikogo i wszyscy sie ulatniali,babcia była. Ale niestety kiedyś Bóg mi ja zabierze:'( I wtedy nie bedzie przy mnie juz nikogo....Czasem po prostu to wszystko mnie przerasta. Od mojego ostatniego związku poznaje samych niewłaściwych mężczyzn . Takich którzy szukają przygód,są niedojrzali, wręcz nienormalni....albo z kolei nie dbaja o higienę,a to jest absolutna dyskwalifikacja w moich oczach. A od długiego czasu spotykam tylko takich ,których nie interesuje stały związek. Brakuje mi miłości ,przytulenia ,zasypiania i budzenia sie w ramionach ukochanej osoby ,tego ,by mieć o kogo dbać i sie troszczyć ,by mieć z kim dzielić swoje smutki i radości ,spędzać wieczory... Jestem strasznie uczuciowa i gdy kocham ,daje sto procent siebie. Ale mało kto potrafił to docenić. lecą,czas płynie nieubłaganie ,a ja wciąż jestem sama . Do niedawna wierzyłam,ze jeszcze i do mnie los sie uśmiechnie....ale coś we mnie pękło i teraz nie mam juz żadnej nadzei