Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monikaa1975

Moja 15letnia córka sie mastrubuje?

Polecane posty

Poradźcie mi co mam robić. Moja córka ma 15 lat (III kl.gimnazjum). Dobrze sie uczy, nie wagaruje, jest grzeczną dziewczynką. Ale to co dzisiaj odkryłam to myślałam że zemdleje. Moja córka nocowała z soboty na niedziele u koleżanki. Mamy 2 laptopy jeden mój mąż a 2 nasza córka. Chciałam wejść na internet, maż siedziął cały czas więc poszlam po laptop córki i przyniosłam do sypialni. Właczam a tutaj na gorze zolty pasek" czy chcesz otworzyc ostatnia strone tzn. cos takiego". patrze a tutaj s*x w najlepsze, szybko wyłączyłam nwet meżwoi o tym nie mowilam bo sie poprostu wstydze. Nawet w historii miala bardzo duzo takich filmikow wyszukiwanych juz nie ebde wnikac w szczegoly. Chodzi o to ze nie wiem co mam robic. Czy ona sie mastrubuje przy tym? po co to oglada? przeciez to dziecko? mezowi nie mowilam i nie powiem, bo sie wstydze, jeszcze z brzuchem gowniara do domu przyjdzie, juz ja jej nawtykam

Gość iydugkftygukf
zwariowalas? ciekawosc! co ty taka cnotka jestes. Ona dorasta. I bedzie to robic.

Gość xasxscsdc
moze porozmawiaj o tym z córką? jak ma przyjść z brzuchem to i tak to zrobi, a Ty mozesz ja przed tym ustrzedz. Porozmawiaj z nia o antykoncepcji itp. Może daj jej pieniądze, albo sama kup potrzebne środki. Córki nie upilnujesz, ale możesz ją na to przygotować.

Gość hefrenkadddd
tepa baba , kurva jestem starsza od ciebie a mam swój laptop w domu i bardziej wyrozumiała dla młodych ludzi moher , zobaczyła seks i sie przeraziła, wylączyła takie prymitywne zacofane baby tylko w polsce

Gość 15 lat to nie dziecko
durna babo:D

Gość lolaboga bum cyk cyk
nie boj sie, od masrurbacji w ciaze nie zajdzie. A jak troche rozlasuje napiecie to mniejsza szasa, ze bedzie cos z chlopakiem kombinowac. Rozmawualas z nia w ogole o seksie? Bo chyba pora najwyzsza.

Gość oipui
ona sie nie masturbuje, tylko rżnie sie z chlopakiem przy tym :D

Gość iiiiiiiiiii
niee to jest jakies nedzne prowo, a jezeli nie to jestes tak tepym zacofanym czlowiekiem, ze az zal. Haha wylaczyla i WSTYDZI sie mezowi powiedziec. Pewnie sex to tez przy zgaszonym swietle uprawiasz a kutasa przez rekawiczke dotykasz przy dobrych wiatrach, bo normalnie to sie wstydzisz. Co z tego, ze oglada i sie masturbuje? Wtf??? Dziewczyny w jej wieku nawet zaczynaja juz wspolzycie, w tym wieku juz dawno czuje sie poped seksualny. Zal mi jej, ze ma tak pojebana matke

Gość iiiiiiiiiii
i jeszcze ten tekst "jest grzeczna dziewczynka, spokojna, dobrze sie uczy".. takie baby jak ty to sie powinno po mordzie lac. To, ze sie dobrze uczy ma oznaczac, ze nie bedzie miala naturalnych ludzkich popedow? Co ma piernik do wiatraka? Durna pizdo

ciesz się że masz normalną zdrową córkę. zapomniałac jak to było u ciebie? zaraz powiesz, że nie oglądalaś filmików... no niestety teraz są takie czasy, gdzie górą jest internet we wszystkich strefach życia. dawniej były tylko zdjącia w czasopimach i filmy na wideo, ale nie mów mi że to ciebie nie interesowało... i chyba od tego nie zaszłas w ciąże? od niespodziewanej wczesnej ciąży bardziej kłopotliwa jest bezpłodność !!!

Gość pasi-konik
a znasz to ? trzeba z zywymi naprzod isc ---broniewskiego-zdaje sie ,dziewcze szybko sie uczy !