Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarikaMaria

brązowe plamienie 10 dpo

Polecane posty

Gość MarikaMaria

jestem w 27 dc,owulację mialam 17 dc czyli 10 dni temu,rano zauważyłam lekkie brązowe plamienie ,do chwili obecnej nic sie nie pojawiło więcej i tak zastanawiam się czy to się rozkręca?jestem dopiero 10 dpo a faza lutealna u mnie trwa 12 dni więc trochę to wcześnie na @.. dodam tylko ,że temperatura mi nie spadła a mierzę regularnie od kilku miesięcy łudzę się,że moze udało się w tym cyklu?staram się o ciążę ehhh..to czekanie i niepewność moze króraś z was miała podobna sytuację i okazało zię że to implantacja?

Gość asiaasiaasia8507
MarikaMaria i co się wyjaśniło co to było? Ja też mam dzisiaj 10 dpo i miałam rano małe plamienie brązowe. Tak, bardzo chciałabym żeby to była ciąża....................

Gość smile:-)
Część dziewczyny! Mi dzisiaj wypada również około 10 dnia od plodnych i zauważyłam lekutkie brązowe plamienie. Mam nadzieję że to malenstwo:-)

Gość asiaasiaasia8507
A dzisiaj mam takie beżowe plamienie........jeszcze mam trzy dni do okresu........piersi bolą, że nie mogę ich dotknąć. Jeszcze za wcześnie na test. Smile jak tam z plamieniem u Ciebie dzisiaj?

asiaasiaasia8507 nie chcę cię martwić, ale te plamienia to po prostu zbliża ci się miesiączka

Gość asiasiaasia8507
już sama nie wiem co się dzieje z moim organizmem :/ plamienie ustało, a okresu jeszcze nie dostałam. Zauważyłam dzisiaj u siebie na bieliźnie biały śluz...........

asiu ja mysle ze bialy sluz stanowczo lepszy od brazowego :) ja niestety ciagle mam brazowy czasami zdzarza sie krew :( asiu a jak długo miałas to plamienie ?

Gość phhhhph
to objaw niedoboru progesteronu

powiem wam tak... ja tez staram się o dzidzię od 2 mcy i mój ostatni okres wyglądał tak, że pierwszy dzień był zupełnie normalny, natomiast następne dwa trzy dni też było samo brązowe plamienie i takie że przez te trzy dni mogłam chodzić z jedną podpaską... Test robiłam w dniu okresu rano, był negatywny i teraz sama nie wiem o co chodzi. Czekam na nastepny okres ;/

Gość asiaasiaasia8507
Ja przyjmuję duphaston 2x1, więc u mnie niski progesteron odpada, wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę. U mnie plamienie było jednorazowe, a na drugi dzień miałam beżowe i teraz cisza, czekam na @. Jak jutro nie przyjdzie @ to robię test.

Gość asiaasiaasia8507
negatywny:(:( i znów mam brązowe plamienie, pewnie dzisiaj przyjdzie @

no trzymam kciuki moze jednak sie udało , ja niestety jeszcze plamie a okres dopiero w srode wiec jeszcze czekam i czekam