Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielubieuk

Jak tam wam się żyje biedaki w anglii

Polecane posty

Gość wredniucha4
eeeeee tam - nie jest źle - ja dzisiaj wyskoczyłam do Lakeside na zakupy i wydałam ponad pięć stów

Gość ej nielubieuk
no nie wszyscy to biedaki,powiem ci...Ale u ciebie to juz obsesja-a to szkodzi zdrowiu...I po co-na co?Chociaz poczytac niektorych z "nielubiepl"-i tez widac z nimi nie lepiej :-(

Gość jak sie pobierzecie i będzie
on jest psychicznie chory, o niczym innym nie mysli przez 24 godz na dobę tylko o biednym UK to,ze ci tam nie wyszło to musiałao bardzo silnie odbić się w twojej psychice,bo masz traume do końca zycia. i to ty jestes tu ofiara własnych natrętnych mysli a nie ci,którzy tam siedzą i mają cię i twoje opinie głęboko w ddopie. DEBIL.

Gość krooooowwwwkaaaa
To nie jest on, tylko ONA. To baba pisze te posty :)

Gość ccb cnd m dmmccm ,mm cc
baba:O? to ta beatka s-k? swoja droga to pusta bura suka,przekonałem się juz o tym w jednym z jej topików. az byłem w szoku,ze mozna byc tak durnym mając tak wzgledny ryj.

Gość _jedno jest pewne_
Jedno jest pewne do specjalisty powinna iść. Nieźle dostała tam po dupie......widać jak ciężko jest jej teraz pogodzić się ,że jej tam nie wyszło i pozostało jej klepać biedę w Polsce.

Swietnie nam sie zyje, bo biedakami tu raczej nie jestesmy ;) Jak tam w Polsce, zarezerwowalas juz wizyte u psychiatry czy jeszcze nie? A, no tak w Polsce przeciez na specjaliste czeka sie 6+ miesiecy, to pewnie jeszcze cie nikt nie widzial...

Gość guidddelll
dlaczego piszesz ze w uk jest tak zle, wiadomo ze zaczynasz tam od zera, nie masz rodziny, nie jestes stamtad,nie masz mieszkania-wlasnosci, ale nie pluj na ludzi ktorzy tam wyjechali-bo chcieli lub musieli / w wiekszosci, gdyz wspanialy polski kraj nie daje im mozliwsci do zycia/ i probuja budowac tam swoje zycie opluwasz ich -dlaczego? napisz

Gość helloooooooooo
Ona niech lepiej już nic nie pisze..... to jest chore pisać ciągle to samo. Przecież gdyby komuś tam źle było to by wrócił i tyle.

Gość DO NIELUBIEUK kobieto....!
NIELUBIEUK: KOBIETO,PROSZĘ NAPISZ MI KOCHANA DLACZEGO TAK NIENAWIDZISZ UK? CO CIĘ TAM ZŁEGO SPOTKAŁO? CZYM TY TAK WYCHWALASZ POLSKĘ? CO POLSKA CI DAJE? BO SZCZERZE, JESTEM POLKĄ,URODZIŁAM SIĘ W POLSCE,A CO ONA MI DAJE PO ZA WIDOKAMI?!!! LUBIĘ POLSKĘ, CIESZĘ SIĘ ŻE JESTEM POLKĄ, ALE NA PEWNO NIE ZE STRONY FINANSOWEJ,GDZIE CZŁOWIEK NIE RAZ SOBIE WIELE RZECZY ODMAWIA,BY PO PROSTU ŻYĆ. NIE WSPOMINAJĄC JUŻ O LUDZIACH KTÓRZY CHCĄ WYJECHAĆ NA WAKACJE,KTÓRZY PO PROSTU CHCĄ NORMALNIE ŻYĆ A NIE MOGĄ BO CIĄGLE NA COŚ BRAKUJE! WSZYSTKO IDZIE W GÓRĘ KOMUNIKACJA MIEJSKA,MIĘSO,PIECZYWO,PODRĘCZNIKI SZKOLNE(JAK KTOŚ MA DZIECI)- TAK WIEM ŻE NIE TYLKO U NAS TO WSZYSTKO DROŻEJE,ALE POMIMO TEGO PO ZA POLSKĄ NADAL JEST O WIELE LEPIEJ NIŻ TUTAJ. Z CZEGO MAMY BYĆ DUMNI? CHYBA TYLKO Z TEGO ŻE JESTEŚMY POLAKAMI, Z WIDOKÓW, I DUŻO MÓWIĆ O POLSCE DZIECIOM,BY WIEDZIELI SKĄD POCHODZĄ JAKIE MAJĄ KORZENIE, BO ZE STRONY FINANSOWEJ, Z PRACY,KOMUNIKACJI CIĘŻKO BYĆ ZADOWOLONYM I SZCZĘŚLIWYM. POWIEDZ MI DROGA KOLEŻANKO MOŻE JA PO PROSTU JESTEM ŚLEPA I ŹLE PISZĘ, MOŻE TO ZE MNĄ JEST NIE TAK COŚ,A TY FAKTYCZNIE MASZ RACJĘ TO PROSZĘ POWIEDZ MI(NAPISZ) DLACZEGO MAM BYĆ MEGA SZCZĘŚLIWA Z CAŁEJ OTO NASZEJ POLSKI? BO PO ZA TAMTYMI PAROMA KWESTIAMI, UWAŻAM ŻE W POLSCE BĘDZIE CORAZ GORZEJ, BO BĘDZIE TO CORAZ BIEDNIEJSZY KRAJ,PRZEZ TAKICH CHOCIAŻBY LUDZI KTÓRZY PODNOSZĄ WSZYSTKO W GÓRĘ CENOWO, A PENSJE JAK SĄ TAK SĄ(STOJĄ W MIEJSCU ALBO I SPADAJĄ). TO PROSZĘ WYMIEŃ ARGUMENTY KTÓRE NAPRAWDĘ PRZEKONA WIELU POLAKÓW,ŻE MOGĄ BYĆ TUTAJ SZCZĘŚLIWI, ŻEBY WSZYSTKO RZUCILI I WRÓCILI,ŻE BĘDĄ MIEĆ NORMALNE ŻYCIE( TYLKO PROSZĘ NIE WSPOMINAJ O WYGRANEJ W LOTKA:)). Z POLSKĄ JEST CORAZ GORZEJ, BO WSZYSTKO IDZIE W GÓRĘ,STAJE SIĘ ONA CORAZ BIEDNIEJSZA,JESZCZE TROCHĘ A JEJ NA MAPIE NIE BĘDZIE. CIESZĘ SIĘ Z TEGO,ŻE JESTEM POLKĄ,ALE NIE CIESZĘ SIĘ Z TEGO ZE TAK SIĘ DZIEJE Z POLSKĄ, BO PRZECIEŻ MOGŁO BY BYĆ LEPIEJ!

Gość a ty tam wyzej
dlaczego tak KRZYCZYSZ,ze sie czytac nie da?

Gość A teraz Ty tam wyżej :-D
Ile razy można napotykać te nudne tematy nielubieuk, no proszę Cię nie dziw się,że każdy już tutaj pisze wołami skoro do niego czy tam do niej nic nie dociera...... Psychopatka jedna i teraz leczy się na forum zamiast do lekarza się udać, przecież on/ona/to;-D traumę nosi ze sobą bo nie wyszło w UK to teraz na każdym kroku będzie udowadniać jak tam źle. Ja chętnie przeczytam odpowiedź na te pytania zadane jeszcze wyżej. Co daje ludziom Polska?

Gość kredka bambino
napewno lepiej niz tobie, patologiczna biedo w Polsce