Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia20..

Co sądzicie o tym pierwszym tańcu?

Polecane posty

Gość Bardzo ładny:)
bardzo fajny taniec i pomysłowy;)

Gość worek kartofli
to ma się wam podobać a nie gościom

Gość ffggfrg
Jak nie umiecie tańczyć to idzcie na kurs nauki pierwszego tańca a nie bedziecie robić z siebie pośmiewisko. Mnie się ten taniec nie podoba, takie robienie cyrku z siebie, a pierwszy taniec ma być elegancki i wzruszajacy

Gość Asia20..
A ile taki kurs kosztuje?

Gość jkfjkbgfghf
my np płacilismy za jedną lekcję 90zł. Mielismy 7 spotkan i pięknie zatanczylismy walca

Gość pasi-konik
troche malo tanczycie,

Dokładnie:) Ja tez nienawidze sztywno wycwiczonych tanców, gdzie widać,ze mlodzi sztywno trzymają się jakiegos smiesznie wyuczonego tanca:D Spontaniczny jest najładniejszy:) Chociaż nieraz nieporadny to takie cos jest ładne i naturalne:)

Gość fgdhgfhgf
chyba mówicie tak bo wam żal dupe ściska i szkoda wam kasy na kurs... Ja tam wole isc na kurs i nie robić sobie wstydu. Pierwszy taniec ma byc ladny a nie jakies niewiadomo co, najgorzej jest jak mloda para nie umie tanczyc i robi wlasnie takiego spontana, wygląda to komicznie!

Gość hthththftf
pani smakowita: i co to znaczy ze nienawidzisz? a się usmialam. takich mocnych slow uzywasz do glupiego tanca? ogarnij sie kobieto. a po drugie cos co jest nieporadne nie moze byc ladne bo to sie wzajemnie wyklucza

Hehehe no proszę was dziewczyny ogarnijcie sie:D Tak macie racje, biore się za organizacje slubu i wesela a nie mam kasy na kurs:D Dobre jestescie naprawde:D Pewnie się tak oburzacie,bo bylyscie na kursach przed slubem i liczylyscie kroki w tancu i myslalyscie tylko o tym zeby sie nie pomylic i nawet jakby wam dali innego partnera niz wasz mąz to byscie nie zauwazyly:D :D I moge sobie pisac co chce, jak chce i słowami, które mi się podobają:)

Gość Asia20..
Pani Smakowita masz racje nie kazdy ma kase na kurs;) a my zrezegnujemy z tamtego moze zatanczymy na oczepinach .. Mi sie podoba piosenka Sławeka Uniatowskiego - Kocham Cię i chyba ją zatańczymy na pierwszy taniec

mi też się nie podobają takie tańce, ale muszę przyznać, że tutaj pan młody się nieźle popisał. wyluzowany, fajnie to wyszło w jego wykonaniu, niestety panna młoda nie dała rady

Gość chmurka słonka coca cola
No jasne, bo najśmieszniej jest gdyby młodi kolebocą się koło siebie nieporadnie, przecież to wygląda śmiesznie! Nie umiem tańczyć to idę się nauczyć a nie robię z siebie pośmiewisko. http://www.youtube.com/watch?v=HeJuZ-BFoTY patrzcie jak się tanczy!!! ale ni bo wy wolicie sie gibać do disco polowej pioseneczki haha

Gość chmurka słonka coca cola
pani smakowita: poza tym walc to nie jest jakaś wyzsza filozofia, zeby wyjsc z kursu i dalej nie umiec go tanczyc. nauczysz sie raz i juz na cale zycie.

Dziewczyny nie ma sie co spierac kto ma rację,bo racje są dwie:) Ci, ktorzy chcą isc na kurs to poprostu idą a Ci, którzy nie chcą to nie idą i tyle w temacie:)

Poza tym taki taniec jak oni zatanczyli jest ok,bo bez tego zbędnego niby profesjonalizmu tylko prosty i z klasą:) Natomiast nie podobaja mi się tance w których panstwo młodzi chcą pokazac jak to oni są profesjonalnymi tancerzami chociaz wcale tak nie jest i wychodzi srednio:D Albo te niby smieszne tance,ze na poczatku klasycznie a potem jakis freestyle:D To juz jest dla mnie śmieszne:) Dziekuje dobranoc;)