Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiaa1234

Czy mogłam zajść w ciażę?!

Polecane posty

Gość Klaudiaa1234

Witam, mam pytanie Czasem kochamy się z partnerem, mam regularny okres, dostałam go 19stego i o dziwo zakończył się już dzisiaj rano, następnie wieczorem po stosunku zauważyłam plamienie (niestety nie zwróciłam uwagi czy występowało ono przed), które miało brązowawy kolor a teraz normalne lekkie krwawienie. Czy mogę być w ciąży? Dodam, że miałam kiedyś nadżerkę.

Gość grzyba masz
jestes jebnieta:-O kurwa jak dopiero mialas okres to jak mozesz byc w ciazy kretynko skonczona:-O i jeszcze dla twej informacji: jesli uprawiasz seks to zawsze MOZESZ zajsc w ciaze:-O

Gość Klaudiaa1234
Ogarnij język. Nie chodzi o dziś tylko, jeżeli doszło wcześniej do ewentualnego zapłodnienia to mogą to być objawy.

Gość grzyba masz
jestes jebnieta czy co? najnormalniej w swiecie masz okres imbecylko!!! do nauki zanim zaczniesz wpolzyc jesli nie masz pojecia o takich sprawach

Gość grzyba masz
jak by doszlo do ewnetualnego wczesniejszego zaplodnienia to bys okresu nie miala :-O matko :-O skad sie biora takie tepe idiotki:-O

Gość Klaudiaa1234
Nie jesteś kobietą więc się nie wypowiadaj na ten temat. Nigdy takiego czegoś wcześniej nie miała, nie kończył się z dnia na dzień ani nie występowało żadne plamienie.

Gość grzyba masz
wlasnie ze jestem kobieta kretynko czego o Tobie powiedziec nie mozna bo gdybys nia byla to bys sie znala na tych sprawach:-Oi nie zadawala durnych pytan. jesczze raz mowie OKRES MASZ!!!

Gość Klaudiaa1234
Moja koleżanka podczas ciąży miała coś na obraz okresu...

Gość grzyba masz
dobra koncze rozmowe z toba bo jestes durna jak but:-Ojakby to byla twoja pierwsza miesiaczka:-O

Jeśli uprawiasz seks bez zabezpieczenia to zawsze jest ryzyko że zajdziesz,czasem owulacja może się przesunąć, myślisz że nie masz, jest bezpiecznie a tu możesz mieć dni płodne.Co do dziwnego,skąpego okresu to nie mam pojęcia,może jakieś zaburzenia?Ale jeśli kochasz się bez zabezpieczenia-oczywiście że mogłaś zajść.Choć nie ma też 100% metody ochrony przed ciążą,zawsze jest jakiś tam procent że można zajść ;)

Gość kapitalnieno
OD KIEDY KRWAWIENIE JEST OBJAWEM CIĄZY?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA PIE*DOLE IDE STAD. SAME UŁOMY