Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WildLula

dr Tribull-Potapczuk

Polecane posty

Witam, czy któraś z pań na tym forum była u dr Jarosława Tribull-Potapczuka w Berlinie? Nie mogę znaleźć w internecie ani jednej opinii na jego temat. Wiem że ten postpowinien być w innym dziale ale w "chirurgii plastycznej" nikt nic nie wie. :| może chociaż osoby z berlina coś powiedzą? proszę pisać o nim wszystko co wiecie, pozdrawiam

Gość besta19
Ja znalazlam tylko jedna opinie (bardzo dobra) ale rowniez jestem zainteresowana. Jestem umowiona na wizyte i nie wiem czego sie spodziewac. Jesli ktos juz korzystal z jego uslug to prosze o opinie.

Gość titruumturumm
cos mi tu smierdzi :D:D

Gość gość
Strona internetowa www.dr-tribull.de (po niemiecku). Pod info@dr-tribull.de mozna pisac (takze po polsku) i umowic sie na konsultacje. Mozna tez zadzwonic do gabinetu pod 49-30-32708228 (po niemiecku albo po japonsku) albo bezposrednio do Doktora pod 49-171-7076462 (tu mozna mowic takze po polsku). Znaczne ulgi finansowe dla pacjentow z Polski.

Gość gość
Tak, można. Dr Tribull mówi wieloma językami, w tym także po japońsku (doktor częściowo mieszka w Japonii). W poczekalni widzieliśmy pacjentów z wielu krajów, którzy nie szczędzili dalekiej drogi do niego, co znaczy, że musi być dobrym specjalistą. Spotkaliśmy u niego tez kilku pacjentów z Polski.