Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samirkkaa

Czy latwo idzie zajsc ?

Polecane posty

Gość Samirkkaa

Ostatnio 2 razy kochalam sie z moim chlopakiem, no i pozwolilam mu skonczyc w srodku, nie zabezpieczamy sie bo mysle co bedzie to bedzie ale teraz tak sie zastanawiam na ile procent moglam zajsc. Z jedej strony sie boje czy jednak to tak szybko idzie, czy tak latwo jest zajsc ?

Gdyby było łatwo to już dawno byłabym mamą :) z poprzednim partnerem staralam sie o dziecko półtora roku i nic, teraz mam partnera takiego juz na zawsze :) i on bardzo che miec dziecko tak jak i ja i co ? Jak narazie brak efektów, staramy sie 3miesiące :) łykam teraz kwas foliowy i inne witaminy zobaczymy co z tego bedzie :) Istnieje tez taka opcja " celny strzal " :)

Gość bialamasajka
Dokładnie, nie jest tak łatwo zajść, ja też się trochę starałam. Może zacznij sobie określać dni płodne i niepłodne np testerem na ślinę. Ja miałam afrodytę jak się starałam. Będziesz wiedzieć kiedy jest możliwość zapłodnienia a kiedy nie. Słyszałam kiedyś, że kochając się w owulację mam 25% szans

Nie ma na to prostej odpowiedzi, sama znam osoby, które wpadły można powiedzieć po pierwszym w życiu stosunku. Więc wychodzi na to że jednym łatwo innym bardzo trudno. Sama zaszłam w ciążę dopiero po roku leczenia.