Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes0155

Czy niska nie ma szans na milosc?

Polecane posty

Gość agnes0155

Mam 24 lata i tylko 155cm wzrostu. Lubie jednak chodzic na obcasach, jestem szczupla i ubieram sie elegancko, twarz tez podobno mam ladna i ciemne dlugie wlosy. Niby zle nie wypadam, lubie siebie, ale mimo wszytsko nie mam powodzenia. Myslicie,ze chodzi o moj wzrost? Raz nawet uslyszalam jak dwoch chlopakow mowilo do siebie "Ladna dziewczyna" "-No ladna, ale za niska" Idzie sie zalamac...

Gość Anonimowo123654
Nie chodzi o twój wzrost, teraz zwyczajnie faceci mają trudności z podrywaniem kobiet i stosują różnego rodzaju wykręty byle do nich nie podejść.

Ja tez jestem niski ale to nie jest problem dla mnie tylko moja uroda a ty nie jestes za niska moglo byc gorzej

Gość kuuukury
obcasy sa dla wysokich kobiet a nie dla niskich :O

Gość agnes0155
Anonimowo123654 A moze faktycznie nie chcial sie oprowadzac z kurduplem. Ble Ble Moglo, moglo :) na szczescie tuszuje wszytsko obcasami, ale ilez mozna. Czasem tez chcialabym wyjsc w plaskich butach i kiedy takowe zakladam czuje sie jak przedszkolak, nie lubie wtedy stac obok wysokich osob, bo wydaje mi sie, ze smiesznie obok nich wygladam :)

Gość agnes0155
kuuukury Dlaczego?

Gość kuuukury
nie wiem ale po prostu nie lubie malych kobitek w obcasach do tego wysokich obcasach eeeeee nie pasuje wole bez ;) ale musissz i tak byc slodka "mala

Gość haha, że co niby?
obcasy dla wysokich? ktoś chyba za moment będzie chciał tu swoją "wyższość" udowodnić, nie ma to jak zakompleksienie a co do tematu, dla normalnego faceta żaden wzrost nie jest problemem (ok, dla faceta 170 podbijanie do babki 185 średnim jest pomysłem), ale pomijając takie wypadki, nie ma co się wzrostem przejmować:) żadnym wzrostem, każda kobieta może być atrakcyjna i wysoka i niska

Gość haha, że co niby?
a nie, jednak wojna o wzrost na razie się nie zaczęła:D dla mnie obcasy są dla niemal każdej, ok przy nodze powyżej 40 nie wygląda już dla mnie tak estetycznie, ale co kto lubi:)

Gość kuuukury
155 i w obcasach !! maskara bez komeatrza

Gość agnes0155
Ale za to chłopaki są zadowoleni, bo mogę im robić gałę na stojąco i nie muszę klękać. Chociaż jeden pozytyw jest z tego.

Gość kuuukury
to tak jak bys ubral dziecko w obcasy heh:O

Gość haha, że co niby?
moja koleżanka jest tego wzrostu i wygląda zajebiście, i w obcasach i bez:)

Gość haha, że co niby?
jak kobieta wygląda jak kobieta to zawsze tak będzie wyglądała, i w trampkach i w szpilkach widzę, że teraz porównujesz osoby o 155cm wzrostu do dzieci, miło. od kiedy zaczyna się dorosły? Bo może też się nie łapię?

Gość kuuukury
no niestety ja tez mam slabosc do niskich kobiet ale te obcasy eh...

ostatnia dziewczyna miala jakos 155-160 cm i byla szczupla:) seks byl boski, byla taka ciasna:) W ogole byla super dziewczyna:)

Gość kuuukury
yyyyy kuzwa nie mecz mnie bo mam do tego zajebista slabosc

Gość było ale się skończyło
:P

Gość Dronvncvnjbcocbglnc
Ma szanse. Niektorzy nawet twierdza, ze to te wysokie nie maja nawet jakby mialy faceta od kilku lat ;) Gusta sa rozne.

Gość kuuukury
najlepsze jest to ze od podstawowki mam jobla na punkcie niskich kobiet.....cos chyba ze mna nie tak