Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Padaczka... jak ludzie reagują? Jaki ma wpływ na życie?

Polecane posty

Przeczytałam na kafe jeden post: "tak bardzo wplynelo jako dziecko (od 8 do 19 roku zycia) chorowalam na padaczke, to co przezywalam w szkole nie da sie opisac slowami, bylam bita, wyzywana, osmieszana do dzis jestem mega niesmiala, zakompleksiona, brak mi wiary we wlasne sily bo jak ktos ci powtarza przez dluzszy okres twojego zycia ze jestes najgorsza to w koncu w to wierzysz"................................................................................................... Czy naprawdę ludzie tak reagują na ludzi chorych na tą chorobę? Mam bardzo poważne pytanie czy np Wam lub waszym dzieciom udało się zaleczyć bo wyleczyć to się nie da tą chorobę? Jak ta choroba wpływa na Wasze życie?

Moj sasiad ma padaczke, nie widzialam ani nie slyszalam zeby ktos sie z niego smial, podejrzewam ze ktos czasem cos tam o nim glupiego powiedzial, ale to te szczegolnie chamskie dzieci. Z tym ze to bylo niemal 20 lat temu. I w liceum w klasie mialam znajoma z padaczka, nie widzialam chyba nigdy ataku w szkole, ale po szkole kilka razy, bylo to troszke straszne i wszyscy sie o nia martwili i byla bardzo lubiana. Ja wiec uwazam ze ludzie nie sa zli dla osob z padaczka na szczescie.