Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkne

Od 3 lat on pisze do bylej....

Polecane posty

Gość jkne

Co o tym myślicie: ona wyjechała 3 lata temu. on zostaje tutaj, po jakimś czasie zaczyna sie spotykac z np. Zosia. Jednak przez caly czas utrzymuje kontakt mailowy, telefoniczny z byłą (jako przyjaciele). Zosia zachodzi w ciąże nieplanowana - on postanawia zachować sie jak mężczyzna i spróbować ułozyć sobie życie z Zosią. Jednakże on dalej utrzymuje bardzo intensywne kontakty z była. Zosia o nich nie wie. Co myślicie o nim? Kocha tamtą?

Gość hanuska...
Oczywiscie , ze nadal o niej mysli , ba on nadal ja kocha, on jeszcze nie zakonczyl tego etapu . Bardzo ci wspolczuje , ta byla dziewczyna bedzie miedzy wami caly czas . Ty na pewno czujesz sie zagrozona , nie wiem moze porozmawiaj z nim . On musi zakonczyc ten kontakt z ex , po to zeby pozwolic wam na budowanie czegos pieknego i szczesliwego . Pamietaj , ze to rowniez nie znaczy , ze ty jestes ta gorsza , problem nie lezy w tobie , a raczej w jest w nim .

Gość jkne
hanuska :))))))) Jestem jego siostrą :))))) A ten baran nie chce ze mną pogadac o tym, co naparwdę w nim siedzi :)

Gość A ja mysle, ze jak..
Zofia dowie sie, ze ja zdradzasz, to moze uzyc sliskiego kocyka do rozwiazania sytuacji i narobienia ci brudu...

Gość hanuska...
Przepraszam :) myslalam , ze to ty jestes ta dziewczyna . Postaraj sie z nim porozmawiac , mozliwe ze on nadal nie rozumie powagi sytuacji . To pisanie z byla dziewczyna wczesniej , czy pozniej sie wyda i wierz mi zniszczy mu kompletnie zycie , rodzine ktora juz stworzyl . On unieszczesliwi wszystkich jezeli tego w pore nie zakonczy . Byla do niego na pewno nie wroci , a obecna partnerka moze miec zal i mu to wypominac przy kazdej okazji . Nigdy nie powinno budowac sie czegos nowego , jezeli nie jest sie w stanie przeszlosci zostawic za soba . On musi zrozumiec , ze lepiej zeby wybral kogo chce , jezeli jego byla zgodzi sie na jego powrot mimo , ze ma bedzie mial dziecko , dobrze dla niego , ale ja w to watpie . PO co robil dziecko , jezeli nie kocha matki , to jest niepowazne , czas wydoroslec i zmadrzec .

Gość jkne
Na razie nie bardzo chce rozmawiac. Zdecydował sie, ze spróbuje z Zosią. A co do dziecka....... ciąza pojawiła jak zaczął przebąkiwać o wyjeździe. Przypadkowo do tego miasta, gdzie mieszka teraz jego ex. Cholera, ja nie chce go namawiac ani na jedną ani na drugą (bo nie mam takiego prawa), ale skoro ta ciąża była taka nieplanowana, a wyjazd był coraz bardziej realny, to może on nadal jednak kocha tamtą..... Rodzice cieszą sie, ze będą mieli wnuka, a on...... poczuwa się, ale widzę raczej zrezygnowanie niz entuzjazm. Chcę mu pomóc.

Pewnie, że kocha. Rozmowa i próba zniszczenia tego uczucia nic nie da. Miłość nie zna granic, a na domiar cierpliwa jest i silna jak skała. Być może oboje zakochani potrzebują oddalenia, żeby się przekonać, że uczucie, które ich łączy wytrzyma próbę czasu i odległości. A Zosia, która wpakowała się w nieplanowaną ciążę ma problem. Myślała, że zachodząc w ciążę złapała faceta ? Naiwne z niej stworzenie. Bo żadna ciąża nie jest powodem do zamordowania PRAWDZIWEJ MIŁOŚCI.

Gość hanuska...
No coz On ma dylemat , kocha byla dziewczyne i mozliwe , ze ona jego tez , ale czy bedzie w stanie wrocic do niego ? Dziecko na pewno jest spora przeszkoda . W takiej sytuacji lepiej zeby sie nie zenil z kims kogo nie kocha , bo nikt w takim zwiazku nie bedzie szczesliwy .

Gość jkne
On na razie nie zamierza sie żenić z Zosią. I wcześnej też nie planował.

Gość hanuska...
No trudno stalo sie wypadek przy pracy , obydwoje sie nie zabespieczyli . Bedzie placic alimenty i tyle , ale nie wiem czy jego ex dziewczyna bedzie w stanie mu to wybaczyc ? Cos mi sie wydaje , ze On nie bedzie ani z jedna , ani z druga :(

Gość ja dopiero wyjeżdżam ale już
zosia napatoczyła sie po drodze to ją trzymał,ale myslami wciąz jest przy tamtej. on wyjedzie do swojej miłosci,a zosia zostanie sama z dzieckiem. ten facet jest nieodpowiedzilany i niedojrzały,skrzywdził nienarodzone jeszcze dziecko. o uczuciach zosi już nie wspomnę.

Gość brak logiki
jkn pieprzysz jak potluczona łudż się,że on wróci do ciebie idiotko,a Zosię zostawi tworzysz coś ,tylko nic ci nie wychodzi analfabetko

Gość o co ci chodzi?
Autorko bredzisz i nie potrafisz nic sensownego napisać Udajesz,ze piszesz o kimś,a tak naprawdę to ty jesteś tą byłą Czy sądzisz,ze matka jego dziecka nalezy do takich głupoli jak ty? Nie,wybrał ją ,a nie ciebie.Szlag cię trafia ,oj trafia