Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdahgda

dlaczego ludzie w internecie sa pelni nienawisci? to troche boli...

Polecane posty

Gość gdahgda

dlaczego ludzie "hejtuja"? o im to daje? nie rozumiem!

Gość fgbv
Ludzie poprostu podbudowywuja swoja samoocene. Nikt ich nie zrozumie, moze kieruje nimi zazdrosc

Gość ccb cnd m dmmccm ,mm cc
ludzis są parszywi,wredni,zawistni---dlatego ja staram się omijać ich z daleka i nie miec z nimi za duzej styczności. mam wąskie grono osob mi zyczliwych i to mi w zupełności wystarcza--nie potrzebuję wrednych zawistnych polczyn w swoim otoczeniu.

Gość ccb cnd m dmmccm ,mm cc
i to nie tylko w internecie--w codziennym zyciu są dziesiątki przejawów ludzkiej zawiści. wolę zwierzęta niz polaków.

Gość 5tw5eyt4y46y
też zauważyłam to zjawisko. Powodów jest kilka raz to bycie anonimowym, myślę że gdyby ktoś rozmawiał twarzą w twarz z kimś obcym to nie mówił by takich rzeczy jak na codzień pisze. A dwa to fakt że większość (ale nie wszyscy) ludzie siedzący w necie to ludzie sfrustrowani, z problemami, chowający się za monitorem i wyżywający się a tam samym podnoszą swoją samoocenę. Ostatnio powiedziałam koleżance że umówiłam się z chłopakiem z neta i powiedziała mi "daj spokój, w necie umawiają się ludzie którzy nie mają nic do zaoferowania, są z jakimiś "defektami", normalnych ludzi poznaje się podczas codziennych czynności, uprawiania sportu, podczas siedzenia w kawiarni itp" i wiecie co?? musze przyznac jej racje, dużo korzystam z internetu, swojego czasu byłam dość aktywna na różnych forach tematycznych aler przestałam z nich korzystam bo ludzie nie mają kultury w internecie. Spotkałam się z kilkoma osobami z internetu (nie tylko w celach randkowych) i zawsze z nimi było coś nie tak.

Gość Mdjtwdap
Bo tylko w internecie mogą Wylac jad. na żywo się boją, nie mają odwagi spojrzeć nikomu w oczy i najczęściej te co najbardziej się rzucają to w życiu codziennym to szare ciche myszy... w internecie nie ma potrzeby patrzenia groźnemu przeciwnikowi w twarz i myślą że mogą się pokazać chociaż tutaj. Mielismy o tym temat na psychologii :-D

Gość hahahahhahahahahaaalejazda
bo maja zalosne nudne zycie?

Gość gdahgda
eech przykro sie czasem czlowiekowi moze zrobic...

Gość kaczka w majtach w groszki
tu mozna odreagować bez specjalnych konsekwencji popluć sobie jadem :D stąd tylu tu frustratów nie radzących sobie z codziennością :)

Gość ja zawsze mam mase
hejterow jak pisze cos pozytywnego, zwlaszcza jak napisze cos na temat sexu. Nie wiem czemu tak jest, moze faktycznie zazdrosc.

Gość gdahgda
jestem swiadkiem rowniez tej facebookowej nienawisci, ludzie pojezdzaja wlasnych znajomych, i bynajmniej nie wyglada to na zarty... ech ludzie bez wlasnego zycia...