Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejeczka 543

kupiłam suknię ślubną, a nikomu oprócz mnie się nie podoba :/

Polecane posty

Gość fleninda
Ja się wypowiem, bo mam podobną sytuację. Moja suknia ślubna nikomu się nie podoba. Ale wiecie co? Mam to w dupie! Organizujemy ślub, jaki chcemy i w czym chcemy. Mam czarno-czerwoną suknię :) Jest piękna i mam w dupie zdanie księży i rodzinki. I tak mój przyszły mąż powiedział, że będę najpiękniejsza :) To ma być nasz ślub, a nie kogoś. Jak się komu nie podoba to wcale nie musi przychodzić :) Głowa do góry!!!! P.S. Mój facet na ślubie będzie w glanach :)

Gość do AUTORKI:
suknia bardzo ładna. nie przejmuj się,mówią to z zawiści,mimo,ze to rodzina. U mnie w rodzinie wszyscy mnie straszyli i odradzali wyjaddz do UK,jestem samotną mamą,straciłam pracę w PL i po ich słowach bałam się jak cholera. Co się okazało? Ze w UK pracę znalazłam juz po tygodniu,sciagnęłam do siebie dziecko i zyjemy jak ludzie. Wszyscy,którzy mi odradzali i straszyli zamknęli mordy i siedzą cicho. Także wiem cos o rodzinie. TWOJA SUKNIA JEST PIĘKNA. a rodzinę masz zawistną. pa🖐️

Gość lejeczka 543
fleninda To nietypowa suknia, ale właśnie tobie ma się podobać :) Ja byłam na ślubie gdzie pan młody miał dżinsy, marynarkę, jasną koszulke i trampki. Wyglądał bardzo fajnie i mimo że to wykracza poza kanon ślubny, to nadal uważam to była tylko ich sprawa jak chcieli w tym dniu wyglądać.

Gość pasi-konik
no jasne ze to jest twoj dzien ,a sukienka mi sie podoba, taka slodka ... i niewinna ,

Gość jajajajaj1234589
suknia jest przepiekna, więc sie nie przejmuj opiniami innych!!! ja tez taką będę właśnie miała :)

Gość lejeczka 543
dziękuję raz jeszcze za wszystkie opinie, nabrałam nadziei że jednak nie jest tak źle jak próbowali mi wmówić :) Teraz już nikomu sukni nie pokaże, niech się szyje spokojnie i zobaczą dopiero na ślubie :)

Gość jkl;
dobrze się w niej czuła? powariowałyście? ma ładnie wyglądać w tym dniu

Gość zsiłamocy
góra tej kiecki wygląda jak zbroja za ciężko

Gość suknia jak suknia - pamietaj
tylko ( poniewaz jest dosc ozdobna) zebys miala do niej skromne dodatki( np gladki kok, prosty bukiet lub kwiat na szyi najwyzej cienki lancuszek, welon bez zadnych ozdobnikow i bedzie ok.

Gość oj tammmm przesadzasz
autorko bardzo ładna sukienka :)

właśnie ładnie wygladasz jestes szczupa, mi sie podobaja takie z falbankami teraz bardzo modne takie. jak przeczytalam twoj problem to pomyslalam ze to jakas musi byc ekstrawagancka siknia:) a to przeciez prawie klasyk zreszta bardzo ladny wdzieczny. naprawde:) kobieto wez sie nie przejmuj gadaniem innych to ty masz sie czuc pieknie. zreszta moim zdaniem wygladasz dobrze,

Gość dżina bangla
suknia autorki jest brzydka kiczowata, wsiowa , taka do remizy z gośćmi gdzie sa wujki w sztucznych przepoconych koszulach i grube ciotki w kieckach z bazaru bez klasy , pewnie disco polo na twoim weselu będa grać ? majteczki w kropeczki łoho ho ho pfffffff nie włożyłabym takiego badziewia , kupa śmiechu :D

Gość marylka b.
Mnie si podoba. Marzyłam o takiej "bezowatej" sukni, ale 5 miesięcy przed ślubem zaszłam w ciążę no i brzuch mi urósł, więc bym wyglądała jak nie powiem co :)

Gość Suknia
fajna z tych bogatszych ale widziałam dużo gorsze, ta suknia ma falbanki ale one nie są obwalone perełkami czy kryształkami i to jest prostota tych falbanek, załóż skromniejszą biżuterię i będzie super.

Gość trooskaweczkaa
Daj spokój, wyobraź sobie, że jakbyś wybrała taką prostą i skromną, to też by się nie podobała, bo za mało ozdobna. I musiałaś wybrać kiepską świadkową, bo to ona w takich momentach ma Cię najbardziej wspierać i milion razy powtarzać, że będziesz najpiękniejsza.

Gość dexterrrrrr0985373873
sukienka jest bardzo ładna i napewno bedziesz pięknie wyglądać:)

Gość lejeczka 543
Rozumiem że nie wszystkim się podoba i przecież nie musi. Problem był taki że ja zwątpiłam w to czy w ogóle się nadaje, ale teraz już wiem że nie będę się oglądać na komentarze rodziny czy koleżanek...Suknia już zapłacona, odwrotu nie ma, zakochana jestem w niej i nic tego nie zmieni :) Suknia jest z muślinu, bardzo delikatnego i zwiewnego materiału, jest lekka, a też wiadomo zdjęcia to nie to samo co rzeczywistość. Dodatki będą bardzo skromne.

Gość kingusia vv
oj nie bądź przewrażliwiona nie to, że im się nie podoba, tylko mają to w dupie. Dla ciebie to wielki dzień - dla innych dzień jak co dzień, na dodatek masa niepotrzebnych wydatków bo będą musieli w kopertę ci dać, kwiaty kupić, może jakiś ciuch na wesele albo nawet fryzjer. stracą kilkaset z łotych na imprezie która dla ciebie jest ważna ale dla większości będzie jak jedno ze 100 innych nudnych wesel. Powiedz szczerze - ty przeżywałaś wesela jakiś koleżanek czy pociotków - pewnie nie. wynudziłaś się, starałaś się być miła, mówiłaś komplementy pannie młodej nawet jak wygładała jak godzilla i wsio! To nie to żeby im się niepodobała sukienka bo napewno jest śliczna skoro ją wybrałaś tylko po prostu mjaą to wszystko - cudzy słub, wesele i przygotowania - w dupie. I powinnaś ich zrozumieć bo jeśli nie jesteś zakłamana to przyznasz że ty też cudze śluby, rozwody i pogrzeby masz w dupie.

Gość lcd mcc
takie sukienki bezy były modne na początku lat 90 jak nagle zrobiła się dostępność materiałów i upychano ich aż nadmiar to wygląda jak halka pod spód sukienki ale to twój wybór niestety

Gość wczoraj tez
a ja nie rozumiem co widzicie w tych syrenkach , okropne są

Gość wildest moments
nie jest najgorsza, wstydu nie będzie, nie przejmuj się innymi

Gość ja mammmmmmm
orchidea mi si osobiście nie podoba, ale duzo zalezy od figury panny mlodej, charakteru itp. Kazdy bedzie inaczej w takiej sukni wygladal. A do autorki: suknia bardzo ladna a przede wszystkim pieknie w niej wygladasz!

Gość fjppej
autorko piekna suknia!! sama bym taka wybrala gdybym brala kiedykolwiek slub ;) zazdroszcza ci!

Gość żywiecka dolinka
JA TU WCALE NIE WIDZĘ ŻADNEJ BEZY. NIE PRZEJMUJ SIE LUDZIE TYLKO KRYTYKOWAĆ POTRAFIĄ. NIE JESTES GRUBA I BARDZO CI PASUJE TA SUKIENKA TAKZE GLOWA GO GORY, PIERS DO PRZODU I SZCZESCIA :)

Gość lejeczka 543
jejku ile ludzi się wypowiadało :)

Gość lejeczka 543
jeju ile osób tu napisało , aż zrobiłam kupe z wrażenia

Gość hkuytt
kobieto fajnie w niej wygladasz. w dupie miej tych ludzi!!!