Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plebejskie pytanie

Pytanie do bogatych i z klasą ?

Polecane posty

Gość plebejskie pytanie

Jakie to uczucie połknąć żywą małżę skropioną uprzednio na żywe ciało cytryną ? I jeszcze jedno dlaczego używa się wyrażenia połknąć surową małżę a nie żywą ?

Gość plebejskie pytanie
jak myślicie; jaki miałaby tembr głosu ostryga (gdyby władała głosem) i co by krzyczała gdy odrywacie ją " na żywca" , odrywacie żywemu stworzeniu mięsień od skorupy ? czuje się wtedy władzę i pieniądze ?

Gość plebejskie pytanie
czyli bogaci i z klasą mają większą szansę na potomstwo ?

Gość plebejskie pytanie
sam ucinam łby kurom, karpiom też skracam życie sam mimo tego widzę różnicę, i to zasadniczą, nawet bardzo bardzo sporą

Gość Ja z lwa mam
to prawda, kurczaki nie mają skorup. Ale przynajmniej pożyją sobie w wodzie a nie w klatkach 20x20 zanim oddadzą życie w hołdzie smakowi.

Gość plebejskie pytanie
rzeczywiście musisz być ciekawym obiektem badań, na krótką metę i dla prowincjonanalnego filialnego odprysku jakiejś sieradzkiej uczelni 🖐️

Gość nie ma to wiele wspolnego z
kasa. no tyle ze akurat u nas malze sa drozsze, zwlaszca swieze/zywe. Chinczycy jedzą mozg zywej malpy, Koreańczycy do garnka wrzyucaja zywe stworzenia - owszem, jest to troche drozsze, bo przy sklepie musi byc mini zoo, ale nie kasa jest najwazniejsza ,tylko tradycja( fuj). Bogaci sa bardzo czesto wegetarianami z wyboru.

Gość nie ma to wiele wspolnego z
kolejne "madre" pytanie. Boaci z kasa maja wieksze sznase na potomstwo, bo w wypadku trudnosci w tym temnacie moga za kase sie leczyc.

Gość plebejskie pytanie
to temat o małżach___ nie o kurczakach :P pisząc o małżach stałem się kimś kto lekceważy los kurczaków to typowe widać kurczaki mają małe wartości odżywcze miłorząb japoński zapewnia mózgowi sporą dawkę kopa

Gość Ja z lwa mam
A jak trzeba go palić?

Gość plebejskie pytanie
wystarczy nie palić głupa :P

Gość Ja z lwa mam
I to już daje kopa?! Cholera, dlaczego wcześniej nie spróbowałem?

Gość plebejskie pytanie
nie popieram uzależnień z wyłączeniem seksu, oddychania, czystości, piwa, raz na 2 tyg wódki, jeszcze raz seksu, jedzenia

Gość Ja z lwa mam
to, że lubię wysysać małże. Zwłaszcza te bardziej różowe.

Gość plebejskie pytanie
wzruszyłaś / łeś sie ? nie taki był cel , ale rozumiem, ludzie miewają różne odbicia szczerze współczuję, łączę się w bólu 🖐️

Nie wiem jaki był twój cel i nie wnikam w to. Wszelkie owoce morza z wyjątkiem ryb wzbudzają u mnie wstręt. (jeżeli chodzi o kulinaria) A sam fakt polkniecia ostrygi wydaje mi się równie atrakcyjny jak wyjadanie białych robaków z padliny :D

Gość plebejskie pytanie
ludzie mają różne fobie wstręt do owoców morza to buła z masłem i bez wycieczek osobistych: najgorszą jest odwyk od myślenia

Gość plebejskie pytanie
sporo czytam, może dlatego tak m ie naszło czytałaś coś ostatnio ? prócz kolorowych pisemek dla idiotek ?