Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Michał 1993

Problem

Polecane posty

Gość Michał 1993

Witam! Mam na imię Michał i mam 19 lat. Moja sytuacja przedstawia się następująco: Do marca tego roku uczęszczałem do Technikum ale postanowiłem że rzuce szkołę w 3 klasie gdyż wszystkie problemy jakie mnie spotykały zaczęły narastać. Ojciec alkoholik, matka nie dająca przekonywac się do swoich (moich ) racji nawet w najmniejszych sprawach (zawsze miała racje i kazała mi robic rzeczy wbrew mojej woli od dzieciństwa), Nieradzenie sobie w szkole tzn zdawałem spokojnie ale kłociłem się ze sobą że tylko zdawałem a nie miałem lepsze oceny. Bardzo trudno mi było się skoncentrować na nauce przez to wszystko i tym się denerwowałem. Gdy miałem problem i często płakałem matka zapisywała mnie do psychiatry i faszerowała lekami (w tej kwestii ją trochę rozumiem bo może nie wiedziała jak mi pomóc dokońca) Ważną sprawą jest też moja orientacja. Jestem gejem (powiedziałem to matce przyjęła to spokojnie i tłumaczyła że to przejściowe i spowodowane brakiem ojca w dzieciństwie) ale nie takim jakim sobie wyobrażacie ; Nie mam powykrecanych nadgarstków, nie popadam w samozachwyt swoja osobą, ubieram się normalnie, nie szwędam się po gejowskich klubach, z ty że poprostu pociągają mnie mężczyźni i to ok 40 roku życia. A więc rzuciłem szkołę i postanowiłem wyjechać za granicę by odciąc się od problemów i spróbowac normalnie zacząć życie od nowa. W Londynie byłem zaledwie miesiąc ale z różnych przyczyn nie udało mi się nic zdziałać i kiedy tylko skończyły się moje sozczędności wróciłem do Polski. Póxnij Niemcy i Norwegia : praca zarobkowa. W Niemczech poznałem bardzo fajnego faceta który przypadł mi do gustu. Nie jest może super przystojny ale przy nim czuje się świetnie. On się we mnie zakochał i chce bym się do niego przeprowadził do Niemiec. Przyjeżdża do Polski często i spędzamy ze soba dużo czasu. Powiedział że stworzy mi dom jak tlyko będzie umiał i że ja nie musze pracować i chce mnie na zawsze w swoim życiu. Nie oszukiwał. Widziałem to w jego oczach. Na marginesie jest bogaty gdyż ma dużo rodzinnych nieruchomości po rodzinie na własność i z wynajmowania ich się utrzymuje. Nie wiem co mam robić. Wyjechać z nim? Mogę zacząć nowe lepsze życie. Przynajmniej spokojne w Niemczech chociaż niemieckiego nie znam (rozmawiam z nim po angielsku) W końcu jakaś szansa a ja nie wiem co robić. Pomóżcie mi proszę jak możecie. Taka okazja może się już nie trafić. Liczę się z tym że nie będę się widział często z ludźmi z Polski ale jestem gotów na takie poświęcenie. Z góry dziękuje za pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować