Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goku133

Zgodzić się?

Polecane posty

Gość kończ wasc wstydu oszczędź
Jesteś juz jedna nogą w Niemczech, jedź i bądź szczęśliwy z tatusiem (bo mogłby byc twoim tatą ). Jak 19 latek moze nie miec zadnej wiedzy żeby np nie dac komuś korepetycji?! nawet dziecku z 4 klasy szkoły podstawowej byś nie poradził? nie możesz poszukac pracy? wynając mieszkania na spółkę z kimś? i skończyc szkołę. no to jedz chłopie bo ino do tego sie nadasz,zeby byc utrzymankiem. Czy ty masz jakieś ambicje,czy tylko hazardzistą jestes ze chcesz stawiac wszystko na jedna karte?

Gość trooskaweczkaa
Goku, pewnie myślałbyś inaczej, jakby się zdarzyło, że z dnia na dzień lądujesz na ulicy bez pieniędzy. Dobrze by było jakbyś chociaż miał jakiekolwiek finansowe zabezpieczenie na taką ewentualność. A ostrożność, cóż, moim zdaniem od samego początku powinieneś brać pod uwagę wszelkie zagrożenia. Bardzo źle, że twierdzisz, że nie masz nic do stracenia, moim zdaniem masz wszystko.

Gość goku133
Mam ambicję oczywiście. Pragnę tylko spokoju przez pewien czas i nauki bezstresowej. Jak rodzina mi tego nie mogła zapewnić to będę szukał zamiennika. On nie mógłby być moim tatusiem ma 36 lat.. no upierając się mógłby być. Co ja na to poradze że wolę starszych? Lepiej się z nimi dogaduje i juz. Czuję się dobrze. Narazie całe życie mam tylko przykrości.

Gość goku133
trooskaweczkaa.. mam zabezpiecznie. Byłem w Norwegii i w NIemczech na pracach sezonowych i odłozyłem sporo.

odłożyłeś sporo to wynajmij mieszkanie i skończ szkołę tu. A ten facet może cie przecież odwiedzca a nawet może ci pomagac.

Gość goku133
NO DOBRA UJAWNIE SIĘ MAM JAKIEŚ 1300 EURO.. ile ja za to przeżyje?do wakacji ledwo? nawet do wakacji nie przeżyje nie ma opcji. póxniej obudzę się bez kasy.. A my chcemy się widzieć na codzień. On jest bliski dla mnie nie chce żeby skończyło się na przelewach i telefonie.

1300 to niewiele.Jesteś zdecydowany.Chcesz by blisko z nim.Jedź tylko nie pal mostów w Polsce,bo może szybciej wrócisz niż myslisz.

Gość goku133
kończ wasc wstydu oszczedz.. no niewiele.. przesadziłem z tym sporo.. no dla mnie to dużo ale nie na przeżycie roczne.. Nie będę palił mostów na pewno bo przed wyjazdem do Anglii nawet nie paliłem. Chociaż jakie ja tutaj mam mosty? hmm... chyba żadnych..

To jedź ! powodzenia Nie spasuje ci to wrócisz.

Gość goku133
Ok Dzięki! Więc pojadę spróbuje. Dzięki wszystkim za czas ;)

Gość goku133
Więc spróbuje. Pojade.. Dzieki wsyztskim za czas i dobre chęci! :)

Gość asdfasdfas
typ jest popierdolony.

Gość zawsze coś się wymyśli
Jedź i zobaczysz jak będzie. Naucz się języka, a jak ci się dalej potoczy życie, to sam zobaczysz. Może staniesz na nogi i będzie ok, a jeśli coś będzie nie tak to zawsze możesz się z nim pożegnać. Masz tu problemy, tam ich nie będziesz miał, tak Ci się wydaje. Jedź i spróbuj skoro tak się już zdecydowałeś.

Gość wystarczy!!!!
może jedz a do szkoły tam sie zapisz

Gość Zgodz sie a co ci szkodzi
Bedziesz mial lepiej w zyciu.