Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pomysluu

jaki prezent na gwiazdkę dla 15miesięcznego chlopca

Polecane posty

Gość brak pomysluu

zaczynam myslec nad prezentem dla syna , ma 15 miesiecy myslalam o stoliku edukacyjnym ale nie jestem przekonana, macie jakies pomysly ?

Gość zalatuje
Po co cokolwiek kupować? tak małe dziecko nawet nie wie, że jest Wigilia. Malo w niego inwestujesz na co dzień?

Gość zalatuje
I to jeszcze 2 m-ce na przód się zastanawiasz, nawiedzona mamuśka :o

Gość brak pomysluu
chę mu coś kupić ponieważ nie kupouje mu zabawek bez okazji , jedynie na urodziny, dzien dziecka etc, wiec na gwiazde rowniez chce mu kupic zabawkę :D

Gość brak pomysluu
nie wszystkich stac zeby wjednym miesiącu zrobic swieta kupic prezenty itd, dlatego prezent kupie juz l listopadzie

Gość zalatuje
kup co się przyda, znasz syna najlepiej

Gość fbgbgnbhhhn
a jakie zabawki ma? czym lubi się bawić?

Gość brak pomysluu
najbardziej lubi bawić sie samochodami , pilotami , telefonami :D ale chcialabym mu kupoic zabawke interaktywną , grającą , świecącą. z takich wlasnie zabawek ma kule hule, pianinko, zółwia grającego i bączka z guziczkami.

fajne jest takie bujadełko-fotelik ze zwierzętami, inna planeta czy coś takiego - moja siostrzenica byla zachwycona :) jak wejdziesz na listdomikolaja.pl i wybierzesz worek dla dzieciakow ponizej 3 roku zycia, to tam bedzie cala gama zabawek do wyboru. oczywiscie jesli chcesz, to napisz w imieniu maluszka list - a moze bedziecie miec szczescie i dostaniecie worek z zabawkami albo i samochod ;)

mój młody kiedy był w podobnym wieku dostał taką matę do zawieszania w samochodzie z własną kierownicą. Mógł sobie kierować, trąbić i fajnie sie bawić. Na kierownicy i macie są różne zwirzątka i po naciśnięciu na jakieś zwierzątko na kierownicy, jego odpowiednik z maty się odzywa ;-) Pamiętam że mata była firmy Tiny Love. Nie sprawdzałam gdzie teraz można ją dostać, ale jak wpiszesz "magiczna kierownica farma" Tiny Love myślę że znajdziesz. Według mnie fajny pomysł ;-)

od 2 lat pisze z corka listy do mikolaja, a atak zeby dziecku tradycje jako taka wpoic od malego takze dla dzieci polecam w okresie przedswiątecznym listy od mikolaja,ale....i tu, nowość jak dla mnie w wersji video, niedawno szperalam w internecie i wynalazalam to cudo, polecam wszystkim rodzicom dla swoich pociech, ja mojej Hani od razu wzielam , dostepne na stronie: www.imikolaj.pl

od 2 lat pisze z corka listy do mikolaja, a atak zeby dziecku tradycje jako taka wpoic od malego takze dla dzieci polecam w okresie przedswiątecznym listy od mikolaja,ale....i tu, nowość jak dla mnie w wersji video, niedawno szperalam w internecie i wynalazalam to cudo, polecam wszystkim rodzicom dla swoich pociech, ja mojej Hani od razu wzielam , dostepne na stronie: www.imikolaj.pl

A może jakiś sorter, zabawkę drewnianą,klocki? To są zabawki,które rozwijają zdolności manualne i wyobraźnię dziecka.