Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiruuiorererpokl

czy jesli chce przeprosić ale się wstydzę to liczą się dobre chęci

Polecane posty

Gość uiruuiorererpokl

Powiem tak pod wpływem nerwów zwyzywałem pewna laskę nie pierwszy raz, ale teraz była już ostra wymiana w efekcie się poryczała i wogólę nie ciekawie jest. chciałbym ale głupi mi dać jej jakieś chwasty bo sie wszyscy będą śmiali a ona chyba najbardziej

Gość Nie bedzie sie smiala
bezie jej miło, ze masz wyrzuty sumienia, ze załujesz.. ale wyzywac to sie nie wstydziłes..? tak chwasty..i na kolanka..i przepros:)

Gość wstydzicie sie tego
czego nie powinniscie...;/ wstydzic sie za swoje zachowanie, za słowa, za postepowanie, za stalking mobing łamanie prawa.. Im wieksza wina, tym piekniejsze przeprosiny i zadoscucznienie..czyli usuwanie tego co spodowało zniszczenie zwiazku..np zachowujesz sie inaczej, jestes gdzie indziej itp nie otaczasz sie zlymi ludzmi ktoryz maja na ciebie zły wpływ, nie bierzesz dragow itp

Gość Charlottka z Uk
wstydzisz sie przeprosic:)? z tego powinienes byc dumny ze masz odwage i stac ciebie na PRZEPROSINY. Popieram j w wstydzic sie trzeba niewłąsciwego nieetycznego zachowanie wzgledem osob nienznaych a tym bardziej wzgledem osoby którą kochasz(?)

Gość SPice Sędzina
to pewnie prowo, ale pojdzie w eter tam gdzie trzeba kazdy z wpisow

Gość uiruuiorererpokl
Przeprosiłem ją wczoraj i mam to z głowy a jaka ona dumna z tego powodu,że wyszło na jej ile się nasłuchałem,że jak tak mogłem co ja sobie wyobrażam i najlepsze na koniec Wybacza ale nie zapomina,ale udało mi się zachować powagę i przemilczeć pewne kwestie i chyba na jakiś czas będzie ok A teraz reszta Stalking, mobbing itd bez przesady co wy się nigdy nie kłóciliście z nikim Zakochać się w niej ? odpukać w niemalowane i tyle bo to było najgorsza opcja i początek końca lub gwóźdź do trumny bo ona pałą do mnie nieuzasadnioną nienawiścią i co by było gdyby wole się nie przekonywać