Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdfdfdfdfdfhjhyjyjyjyjy

kozaki na zime

Polecane posty

Gość fdfdfdfdfdfdfdfhjhyjyjyjyjy

cześć..kocham zimę, bo mogę wtedy założyć sukienkę i zasłonić nogi butami.. jednak znowu będzie ten sam problem z kupnem butów.. ostatnio kupowałam 2 lata temu.. mam bardzo chude łydki i ciężko mi kupić buty długie do kolan albo za kolano..ostatnio kupiłam ale w tym roku muszę zmniejszyć koszt takich butów..i szukam już jakiś zwykłych rynkowym..z ccc albo Deichmanna.. czy ktoś z was ma ten sam problem?? czy wiecie może gdzie sa jakieś fajne buty do 200 zł?? najlepiej wiązane, albo z jakims zapięciem u góry.pokażę wam buty jakie teraz zobaczyłam w necie z ccc ale nei wiem czy ona są do kolan?? no i pewnie na żywo znowu okaże się że są na grube łydki czemu ni em a sklepów z butami dla szczupłych osób...

ja z łydkami mam zupełnie odwrotny problem - nie mieszczę się w żadne kozaki ;) ale na chude łydki są sposoby - zakładaj grube skarpety lub getry pod takie luźne kozaki i będzie wszystko okej. woolpower ma całkiem niezłe skarpety tego typu, grzeją jak sam szatan, nawet do niegrubych butów można włożyć i jest cieplutko :)

Gość kindzia h.
Eno... co rok pojawiały się jakieś nowe modne buciki, ale rzeczywiście oficerki stale były popularne. Mnie bardzo podobają się lity... Ale jakoś nie bardzo widzi mi się chodzenie w nich zimą. Strzelę sobie jakieś fajne na wiosnę, ale to dopiero jakoś po nowym roku ;-)

Gość jfhgdfjhgfjdhgjdggfdgdfg
ha ha ha mój temat :D już dawno mam oczywiście kozaki :D lity sa zajebiste tez na wiosnę sobie strzele bo na śniegu to nie będę w takich łazić :P