Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkujaca esperymentujaca

MAKARON DO LASAGNE

Polecane posty

Gość początkujaca esperymentujaca

Który jest najlepszy BEZ GOTOWANIA???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość początkujaca esperymentujaca
Ale po co blanszować jak są makarony, które wykłada się na sucho i zalewa obficie sosem beszamelowym i efekt jest taki jak po gotowaniu czy blanszowaniu. Moja siostra nigdy nie gotuje. Kładzie suchy. Ale nie mogę się do niej dodzwonić, by dowiedzieć się jakiej firmy makaronu używa. Lubella, Barilla?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
różnych makaronów używałam i nigdy ich nie obgotowywałam, grunt to naczynie wysmarować tłuszczem i na spód dać trochę sosu, i na każdy plaster z osobna również sosu nie żałować. nie ma prawa być twarde po wyjęciu z piekarnika :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×