Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z przedszkolem

czy jeszcze jestem płodna?

Polecane posty

Gość mama z przedszkolem

Jakie badania można zrobić żeby dowiedzieć się czy jeszcze jestem płodna? Miesiączkuję jeszcze ale mam wrażenie że to już jakoś tak inaczej...cykle się skróciły do 25 - 26 dni. Czy sa jakieś badania które sa w stanie to stwierdzić w 100%. Prosze nie odsyłajcie mnie do wikipedii, bo ciekawa jestem waszych doświadczeń po prostu. Mam 45 lat

Gość zau
no to pytania do ginekologa są.

Gość dopóki jest @ dopóty jesteś
płodna i możesz zajść w ciążę

Gość mama z przedszkolem
poprzednie cykle regularnie co 28 dni trwały max 6 dni. Z tą miesiączka i płodniościa to nie do końca prawda, bo przecież w tym wieku w dużym procencie mamy już cykle bezowulacyjne....tylko w jakim?

Gość mama z przedszkolem
o ostatnie dziecko starałam się 11 miesięcy. ( urodziłam 4 lata temu) skoro wtedy tak cięzo było zajść w ciążę podejrzewam że teraz to już jak milion w lotto

moge powiedziec z cala pewnoscia,ze cykle masz regularne,2-3 dni w ta czy w tamta,to nie jest odstepstwo.kazda kobieta w innym wieku przechodzi menopazuze,a cykle bezowulacyjne wystepuja roznie,nie ma na to reguly.wykonaj usg by sprawdzic endometrium,a pozniej badania z krwi

Gość mama z przedszkolem
nie, nie mierzę. Do gina się wybieram, z resztą taz na 1/2 roku zawsze jestem. Pyatlam bo myślałam że jest jakieś jedno proste badanie typu pozion hormonów czy coś takiego...bo chcialabym wiedziec co i jak

Gość bialamasajka
Idź na monitoring cyklu do ginekologa, a potem zacznij prowadzić samoobserwacje. Możesz też sobie kupiś np tester na ślinę, on wykrywa dni płodne i owulację