Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyy10101918

już tak dłużej nie mogę :((( męczę się :((

Polecane posty

Gość pomocyyyyy10101918

z byłym chłopakiem (to on mnie zostawił, bardzo cierpiałam z tego powodu) byłam 5 lat. Od 3 lat się nie widzieliśmy a od roku nie mamy żadnego kontaktu. wysłał mi sms-a na urodziny miesiąc temu, ale nie odpowiedziałam. z tego co wiem to ma jakąś super laskę, ja mam chłopaka. nie zmienia to faktu, że dokładnie od 8miesięcy śni mi się każdej nocy. nie mam już na to sił. chodzę jak struta. już się zastanawiam czy nie iść do psychologa z tym. w każdym śnie on jest z jakąś piękną kobietą a ja próbuję nawiązać z kim kontakt i ciągle go szukam. podkreślam, że to on mnie zostawił, bardzo go kochałam. teraz jestem od 2 lat z kimś innym. przez to, że eks śni mi się każdej nocy myślę o nim w ciągu dnia i czuję się jakoś dziwnie, mam wręcz doła...co robić??? chcę się od niego uwolnić!!!

Gość pomocyyyyy10101918
proszę o pomoc!!!!!!!!

to jakas mania przesladowcza :-P Mysle, ze jesli przed snem bedziesz myslala intensywnie o czyms innym , moze uda sie zmienic adresata snow. Sprobuj zmeczyc sie przed snem mocno, wywietrz mieszkanie , jedz bardzo lekka kolacje . Moze dobra ksiazka jest rozwiazaniem. Liczysz na cos jeszcze w zwiazku z tym chlopakiem?

Gość ja obstawiam ze
troche strzelam w ciemno ,ale obstawiam ,ze ty po prostu czujesz sie gorsza od tych lasek ..dzieje sie tak dlatego ze ty stawiasz byłego na piedestale i ,że uznajesz jego i te nowe laski za lepsze od siebie ... ...ale tu mysle pomoze tylko psycholog ..bo trzeba tego twojego byłego sciagnąć z piedestału w twojej głowie

Gość kaczka w majtach w groszki
głeboko zakorzenił się w twojej podświadomości trzeba wykorzenić ale metody na to nie znam :)

Gość zostaw swojego chłopaka
bo szkoda żeby tkwił w związku z kimś kto myśli o innym. A do swojego ex zadzwoń albo wyślij sms bo pewnie chce Cię przelecieć. W innym wypadku nie odzywałby się do Ciebie. Może jak Cię po raz kolejny wykorzysta i zostawi to Ci minie. A jak nie to próbuj do skutku. Po którymś razie poczujesz się jak szmata i może to da Ci do myślenia. Powodzenia.

Gość pomocyyyyy10101918
tak się składa, że nie kocham byłego tylko obecnego. nie myślę o nim przed snem tylko w ciągu dnia przypominają mi się motywy ze snu z dnia poprzedniego. napisał do mnie życzenia na urodziny bo robił tak zawsze. nie odpisuję bo nie widzę w tym sensu.co do jego kobiet to macie rację, czuję się od nich o wiele gorsza. nie chcę pisać do byłego bo zrobię z siebie idiotkę. nie chcę też do niego pisać, bo kopnął i mnie w tyłek i najważniejsze: MAM CHŁOPAKA!

Gość pomocyyyyy10101918
ale nie mam pomysłu na to jak zerwać całkowicie z przeszłością. czuję nadal cholerny żal i złość. chyba psycholog konieczny.

Gość pomocyyyyy10101918
???

Gość moim moim moim23
nie wiem jak ci pomóc.

Gość niby w związku
Prawie rok temu rozstałam się z facetem. Długi związek, plany i wszystko się rozpadło. Bardzo to przezyłam. Dziś mam nowego faceta ale zdarza mi sie myslec o byłym . Zdarzaja sioe tez sny. Nie wiem z czego to wynika. Moze to kwestia poczucia niezamnkniętego rozdziału? Ale nie uwazam tego za cos niezwykłego. Taka chyba kolej rzeczy.

Gość niby w związku
Wyrzucenie tego z siebie pomaga. Czy w pamietniku czy tutaj , gdziekolwiek.

Gość pomocyyyyy10101918
gorzej jak to utrudnia życie...tak jest w moim przypadku...

Gość pomocyyyyy10101918
wykończę się psychicznie :(

Gość niebieski migdałowiec
pogodzić sie z tym i żyć , skoro zmienić tego nie sposób a sny szybko zapominać :)

Gość niby w związku
Łatwo sie mówi " pogodzić" "zapomnieć" .. Dziwne tylko że w Twoim przypadku czas i nowy związek nic niedaje. U mnie jest tak ze przez stara traumę mam troche zbyt lekkie podejście do nowego związku. :D

Gość Ghanimma
Znam to, po 4 latach zostawił mnie facet, cierpiałam masakrycznie. Pozbierałam się ale on przyłaził do mnie w nocy. I mimo że nie myślałam o nim w ciągu dnia wcale to śnił mi się co jakiś czas, budziłam się w_urwiona na cały świat, cały dzień potem miałam do niczego. Sny mijały kiedy miałam kogoś na oku, weszłam w kolejny związek, tez nieudany, no i kto mi się sni? Były były... Na to dziadostwo nie ma rady.

Gość niby w związku
Ten że tak powiem "pierwszy były" Ci się śnił ?

Gość Ghanimma
Tak...pierwszy były :)

Gość pomocyyyyy10101918
powiedziałam o wszystkim mojemu chłopakowi. nie chcę mieć przed nim tajemnic. Powtarza mi: 'to tylko sny...' . Nie prawda, bo to nie są zwyczajne sny. Tym bardziej, że ex śni mi się codziennie a rano budzę się z dołem emocjonalnym i psychicznie zniszczona. Zaczynam mieć złe myśli z tego powodu i to bardzo mnie niepokoi...:(

Gość niby w związku
Twój chłopak chyba sobie nie zdaje sprawy z sytuacji. Brzmisz jakbyś miała obsesję przez byłego. Rozpamiętywanie cały dzień snu jest normalne niedługo po rozstaniu a nie cały czas... Może masz za mało zajęć ? Za dużo czasu na myślenie...

Gość niby w związku
Ghanimma Ty też masz wesoło :P

Gość Pomocyyyyyyyyyyyyyyy
To moj pierwszy wolny dzien od b. ardzo dawna, wiec nie ma mowy o braku zajec. Ciekawe jak ty bys sie zachowywala gdyby dzien w dzien snil ci sie byly facet. Logiczne, ze mozna postradac zmysly.

Gość niby w związku
Myslę że tak jak Ty. Dobrze pamietam swoje rozstanie i to co sie działo dlatego piszę tutaj bo wiem co czujesz... A nie sadzisz ze moze głeboko w sobie dalej go kochasz? Albo że to poczucie byciua gorszym od jego nowych dziewczyn i żal do niego nie pozwala zamknąć tej sprawy w Twojej głowie?

Gość pomocyyyyyyy224444
''A nie sadzisz ze moze głeboko w sobie dalej go kochasz? Albo że to poczucie byciua gorszym od jego nowych dziewczyn i żal do niego nie pozwala zamknąć tej sprawy w Twojej głowie?'' - niestety uważam że coś może w tym być :/ i to jest straszne!!! no,a el czy mozna kochać dwie osoby jednocześnie? minęło juz tyle czasu. może to bardziej żal, złość i niesamowite kompleksy bop jestem przy jego partnerkach nijaka? do dupy to wszystko.

Gość pomocyyyyyyy224444
:(((

Gość pomocyyyyyyy224444
:( :(

Gość kaskada24
ja tez tak mialam, fakt faktem to ja zerwałam z nim, ale chcialam do niego wrocic, bo zrozumialam, ze popelnilam blad. On juz mnie nie chcial. Dzis jestem juz po slubie z innym facetem, a tamten nadal mi sie sni! I na pewno juz go nie kocham, czasem o nim pomysle, bo mamy siebie na facebook w znajomych, ale nie rozmawiamy. I tak jest dobrze. Kocham mojego meza, jest naprawde kims wyjatkowym, a tamten... Nie uklada mu sie w zyciu. Z mojego przykladu wiem, ze z czasem to Ci minie. Może jeszcze kiedys Ci się przyśni, ale juz nie tak często. PRawdopodobnie mialas tak jak ja, ze nie do konca pogodzilas sie ze zerwaniem. Ja zerwalam podczas sporej klotni i przez tygodnie się do niego nie odzywała. To minie w koncu. Głowa do góry.

Gość pomocyyyyyyy224444
kaskada24- serdecznie dziękuję za odpowiedź. to dużo dla mnie znaczy. masz rację, nie pogodziłam się z rozstaniem. zranił mnie bardzo dotkliwie. dużo poświęciłam...a on? zwyczajnie tego nie docenił...Mam nadzieję, że te sny się skończą.