Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**cream**

pózna inicjacja seksualna jak wpływa na zycie

Polecane posty

Gość Wiedźma Hogata
a kto ci powiedzial, ze uprawiam sex analny? :D nikomu niczego nie wmawiam, stwierdzam jedynie ze skrajnosci nie sa dobre. nic nie jest tylko czarne albo biale, a prawikom trzeba wiecej wiary w siebie i troche luzu.

ja wierze w siebie i jestem wyluzowany ale nie chce panny po innych kolesiach i tyle a ze takich nie ma to bede sam

Gość Wiedźma Hogata
i tak was lubie:) i zycze powodzenia, moze gdzies tam jeszcze sa ukryte cnotliwe dziewoje :)

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
**cream** spierdalaj, nudny jestes

Gość anonimowy pan 24,5
Ja akurat nie potrafił bym być z kobietą która miała kilku przede mną a to z kilku powodów. Po pierwsze ciągle dręczyła by mnie myśl że jedyny powód dla którego jesteśmy razem to taki że z jej byłym/byłymi nie wyszło. I tak naprawdę gdyby któryś kiwnął palcem albo spotkali się po latach zaraz by do niego poleciała. Po drugie bo na bank by mnie z nimi porównywała czy lepszy czy gorszy, co mieli oni a czego nie mam ja itd. Po trzecie bo jak miała na tyle chęci żeby pójść do łóżka z kilkoma facetami do łóżka (nie koniecznie na raz) to czy na pewno nie będzie przeszkadzał jej kolejny na boku.

Gość selfish123
o kurna, jak czytam wypociny creama to rece opadaja, oslabiasz kolego. "nie bede bral resztek po innych"-jezeli dla Ciebie drugi czlowiek to resztki, bo uprawial juz seks, to zwiazek i ten nieszczesny seks naprawde ci nie groza.