Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony wśród żywych

Błagam pomóżcie mi!

Polecane posty

Już nie potrafię dłużej tak żyć..mam 23lata..czyli teoretycznie jestem w najpiękniejszym okresie życia..ale..dla mnie każdy dzień tego życia to koszmar..przez swoją twarz..jeśt straszna..boję się wychodzić do ludzi..zwykle wyjście na zakupy to dla mnie wyzwanie..chciałbym pracować studiować jak inni..ale..nie mogę..wiem że ciągle bym słyszał pogardliwe opinię o sobie..nikt mnie by nie akceptował..czułbym się jak śmiec..jedyną nadzieja dla mnie jeśt operacja plastyczna..jeśli nie..skończę to..bo już dłużej nie mam siły..błagam..jeśli ktoś mógłby mi pomoc choćby najmniejszą pomocą finansową..proszę o kontakt..

Gość ente
a co z Twoja twarza nie tak?

Urodziłem się z nią..poprostu..jeśt straszna..kontaktowałem się z chirurgiem plastycznym taka operacja to koszt ok 4tysięcy..naprawdę..nie mam skąd wziasc tak chciałbym żyć normalnie..jak inni..tak bardzo zazdroszczę tym wszystkim przystojnym chłopakom..pewnym siebie..mającym dziewczyny..przyjaciół..czy może mi ktoś pomoc?

Gość ente
no ok ale co z nia jest nie tak?

Nie jestem specjalista..chirurg mówił że wystarczy korekta kości policzkowych i coś tam jeszcze..nie pracuje..bo choć ciągle noszę cv mój wygląd odstrasza innych..mam honor i wiem że prosząc kogoś o pomoc rezygnuje z niego..ale jeśli nie uzyskam pomocy to zrezygnuje z życia i to chyba będzie dopiero honorowe..jeśli ktoś byłbym zainteresowany choćby najmniejszą pomoca dla mnie..błagam o wpis..

Gość hajdulla
Jak nie masz kasy na operacje to idź do psychologa - on ci wyjaśni, ze wygląd facjaty nie przekłada się na ilość przyjaciół. No i przy okazji oprózniania ci porfela doładuje ci poczucie własnej wartości, bo tego ci bardzo mocno brakuje.

Gość Jerńlinjg
Może pokaz zdjęcie bo jak ktokolwiek ma uwierzyć że to na operacje co ?może nawet sama bym ci pomogła bo sama jak byłam młoda byłam brzydkim kaczatkiem. Ale jak mam wiedzieć że naprawdę z Twoim wyglądem jest tak źle?

Gość si si si
Jeśli chcesz sensownych opinii to pokaz fotę, bo z Twojego opisu niewiele wynika.

Gość Jerńlinjg
Może pokaz zdjęcie bo jak ktokolwiek ma uwierzyć że to na operacje co ?może nawet sama bym ci pomogła bo sama jak byłam młoda byłam brzydkim kaczatkiem. Ale jak mam wiedzieć że naprawdę z Twoim wyglądem jest tak źle?

Gość kończ wasc wstydu oszczędź
Przesadzasz! Jeżeli koszt operacji wyceniono na 4 tyś to jest to jedynie drobny zabieg upiększający . Pokaż focie , wtedy pomoge jeśli to bedzie naprawdę takie jak opisujesz.

Przepraszam ale wstawianie zdjęcia nic nie da:-/tylko się ośmiesze..rozumiem że możecie mi nie wierzyć i nie ufać..naprawdę nie chce wyłudzać pieniędzy..poprostu..mój wpis to był krzyk rozpaczy..wiedziałem że nic tu nie wskuram choć po cichu liczyłem na cud;-( widać tacy jak ja nie zasługują na pomoc ale na łzy.odrzucenie.pogardę..rozumiem..przepraszam że traciłem wasz czas

Gość ente
przeciez widac ze chcesz naciagnac na kase. ze nie chcesz wkleic foto to rozumiem. ale Ty nawet nie opisales dlaczego wygladasz tak strasznie, nie napisales nawet co Ci sie w tej twarzy nie podoba. widac ze sciema

Gdyby to była sciema założyłbym temat w stylu jakie życie jeśt piękne..a nie..że chce ze sobą skończyć..mam przeżywać upokorzenie wklejajac zdjęcia i słuchając waszych opinii??które i tak tylko utwierdza mnie w przekonaniu że to koniec?..liczyłem że choć jedną osoba wczuje się w moja sytuację..

Gość ente
nie, napisz po prostu co jest nie tak np. : mam zeza, krzywe zeby, dziure w czole a nie uzalasz sie nad soba i nie piszesz konkretow

Gość si si si
Wczuje się i da Ci kasę tak? Spadaj gnoju. Nie chcesz pokazać foty - widocznie jednak zalezy Ci na życiu. Jakby Ci nie zależało to by Ci było wszystko jedno. Pewnie jesteś jakimś spedalonym emo cwelem, który jest przewrażliwiony na punkcie swojej buźki.

Muszę przejść korektę kości policzkowych a także spróbować usunąć czerwone plamę na prawym policzku..jeśli ktoś może mi pomoc proszę o adres email i podam numer konta

Gość ente
i to wszystko? i z tego powodu tak zle sie czujesz ze soba? nie zartuj. mam poparzona cala dlon, jestem kobieta. widze spojrzenia innych, kazdy zastanawia sie czy nie zaraze go jakims 'syfem', bo na 1wszy rzut oka to nie wyglada jak poparzenie. i co? zyje. chodze na uczelnie, do pracy, maluje paznokcie, nosze pierscionki (ktore przeciez jeszcze przyciagaja uwage) i spojrzenia innych mam w d..ie. na Twoim miejscu bardzij bym popracowala nad charakterem (psycholog?), bo po Twoim stylu pisania widac ze masz z tym problem

Gość MIANOWICIE:
to ten brzydki sebastian. psychicznie chory osobnik,zakłada tu tysiące tematów jaki jest brzydki i nikt go nie chce. popierdolony psychopata. ciagle pyta czy ktos pokocha chłopaka z brzydka twarzą. idź się lecz bo jestes psychicznie chory. juuz mnie wkurwiasz dziecko. wypierdalaj stąd bo wkleje tu twoje zdjęcie.

Gość MIANOWICIE:
tu macie link do temtów tego debila. sam na siebie zwracasz uwagę swoim zachowaniem,ludzie na ulicy oceniają twoje zachowanie a nie oceniają cię po twarzy idioto. https://www.google.pl/#hl=pl&output=search&sclient=psy-ab&q=brzydki+sebastian+kafeteria&oq=brzydki+sebastian+kafeteria&gs_l=hp.3...145.11543.0.12676.31.29.2.0.0.0.227.3164.6j22j1.29.0...0.0...1c.1.CcFBMCw6YP4&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=d955064aad065a9&bpcl=35466521&biw=1280&bih=575

Gość MIANOWICIE:
cos mi nie wchodzi,wpiszcie w google BRZYDKI SEBASTIAN KAFETERIA to wyskocza wam jego tematy

Gość MIANOWICIE:
juz nie piszesz sebastianku? zacznij rozmawiac z ludzmi na inne tematy niz twoja twarz to wogóle nie beda zwracali na nią uwagi. jestes ofiara własnej chorej psychiki,masz urojenia na punkcie swojego wyglądu zewnętrznego.

Gość sianko w głowie co?
To mi coś przypomina. Jako byłam płaska jak deska. Ile ja się nasłuchałam naśmiewań i jak bardzo nieraz odechciewało mi się żyć z tego powodu. Dziewczyny w moim wieku uwielbiały zakupy, a ja w żadnej bluzce czy sukience nie czułam się dobrze i ładnie. Koszmar. W dodatku byłam chuda i wyglądałam jak dziecko. Nikt mnie nie traktował poważnie. Ale w życiu by mi nie przyszło prosić ludzi na forum o datki na operację. Przepraszam Cię bardzo, ale to jest okropnie niepoważne :o