Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

uwielbiam płacić swoją kartą kredytową

Polecane posty

skąd mozesz wiedzieć? o mnie tez mawiają od lat, żem projekt, a siedze tu juz dekade, każdemu by sie znudziło. a cnawet jesli połowę dostanie, to co to może być ta połowa? troche kaski, która sie zaraz skończy, ew dom, a za kilka mc mogiła, bo dom i swoją dupę utrzymac trzeba, a kasa napływa tylko od mężusia. trzeba bedzie na kase do biedronki iśc:)

Ludzie byliście u niej w domu, że tak mówicie!! Normalny człowiek nie chwali się tym co ma. Bo to jest dla niego normalność, meble, ciuchy itp Tylko ci co nic nie mają chwalą się.

demaskować ujawniać prawdę o kimś lub o czymś nieuczciwym lub negatywnym demaskator demaskatorski demaskatorsko demaskatorka demaskatorstwo demaskacja demaskacyjny Przecież Ci nie mówię abyś na siłę szukała...zapytała się a ja Ci odpowiedziałam.

Gość qweqwerqwrq
jenniffer to ty biedna jestes jak masz tylko 10 tys na karcie ja mam na karcie citibanku 80tys limit a na bzwbk 26. a zarabiam 5000 zl na reke. to ty musisz miec dochody 2000zl i karte 8 lat skoro masz limit 10tys..... i moje karty sa zielona i srebrna

Gość rewrwpetu
jennifer a daj zdjecie swojej karty kredytowej z tylu i z przodu................

Gość aleś ty sfrustrowana je
ja też mam złotą kartę i sama na ni a zarobiłam. i nie musiałam wypożyczać macicy wybrakowanemu oblechowi ani nadstawiać tyka do "krycia" w zamian.

Gość olekolek
rewrwpetu 10/10 :) Może jeszcze z boku :)

Gość Kiiiiiigjd
Jesteście żenujący jak sama Jennifer, widać to po tym co i jak piszecie, a kto uważa, że ona jest projektem też musi być debilem :) Niby skąd miałaby tyle zdjęć jakiejś kobiety z różnych okresów?

Gość v vv vvv vv v 19
Kiiiiiigjd - skarbie już 4 lata temu Jennifer została zdemaskowana :) Twój bulwers niczego nie da :)

Gość lalalalalaaaaaaaa
Ja mam wujka,dorobkiewicza-kiedys biedny a dziś ma swoja firmę.Burka taki ze szok!Non stop afiszuje sie ile to ma kasy :O Gdy jestesmy u nich zawsze dziwnym trafem musi przeliczyc swoje pieniądze :O TAka jest właśnie jennifer-kiedys biedula a teraz znalazła frajera,który splaca jej debety na koncie buahahahaha

Gość lalalalalaaaaaaaa
burak* a nie burka ;)

Gość inzynier serwisowy//zablok
Ja cie kurwa pierdole.. Weście ją zastrzelcie. Wiesz jakim głombem trzeba być by mieć kredytową ? nominalne oprocentowanie w polsce wynosi 17,8 - 24% POJEBAŁO CIE? A żeby płacić w sklepie wystarcza DEBETOWA. Czyli zwykła bankomatowa. I jak masz pewną kwotę dostajesz złotą. Skończ z tymi tematami bo są śmieszne. 10tyś * 25% = 2,5 tyś odsetek rocznie. Zajebisty interes. JAK NIE MASZ TO NIE KUPUJESZ. Żaden mlner nie ma karty kredytowej. BO JEST NA TO ZAINTELIGENTNY. Kolejny dowód ze kasy to ty nie masz.