Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

uwielbiam płacić swoją kartą kredytową

Polecane posty

Gość autibusa
Masz chyba jakieś urojenia, bo ja nigdy nie zaglądam, kto jaką kartą płaci :D niezła bania

Gość dajana Spencer 17
Nie ma takiego słowa jak "niedoinfromowani". Niedoinformowani jak już :-O A niedoinformowani są jedynie w aspekcie tego iż jesteś nudnym projektem. .

Gość dajana Spencer 17
Nie "sytarczy" a starczy. Naprawdę naucz się pisać tłumoku...

Gość autibusa
haha kevin no faktycznie :D ja się na tym nie znam, bo nigdy mi nie zależało na kolorze karty :D "Złotą kartę kredytową może uzyskać prawie każdy Obecnie kartę Gold może uzyskać nawet osoba, która zarabia sporo poniżej średniej krajowej. W Getin Banku wystarczy bowiem miesięczny dochód na poziomie 600 zł, w Dominet Banku - 750 zł, a w Aliorze - 800 zł. " no to faktycznie niezły wyczyn :D

Gość krolbogos
10 tys to duzo aha hehehhe

Gość autibusa
Dziwne, że nigdy nie zalożysz normalnego tematu, żeby pogadać choćby o pogodzie tylko tematy typu Zobaczcie nowe meble Zobaczcie moje kafelki Zobaczcie mój tyłek w stringach Itp itd;) ale dzisiejszym to już się pogrążyłaś totalnie :D

Gość ale ty tak na poważnie?
.

Tak, 10 tys, to wystarczająco dla bezproduktywnego pasożyta, który pochodzi z patologicznej rodziny, a jego jedynym wyczynem było wysranie płoda i przyczepienie się jak tasiemiec do swojego żywiciela - mężczyzny. Ot, cała Madzia. Do tego z końskim ryjem.

Gość autibusa
To raczej Tobie by coś pomogło, może przeczytaj jakąś książkę? Żebyś miała temat do rozmowy sensowny.

Gość Kevin, jesteś gorszy niż ona
Ona ma po prostu kompleksy z dzieciństwa i musi się dowartościować pieniędzmi, które zarobił mąż, ale ty, Kevin, pisząc o jej Bogu ducha winnej córeczce "wysrany płód" pokazujesz, że jesteś dużo większą patologią i zaśmiecasz społeczeństwo.

Gość Kevin, jesteś gorszy niż ona
Patologii to przez 2 "i", Magdo, bo to jest patologia, a nie patologa.

uwielbiam płacić swoją kartą kredytową.... bo znalazłam kretyna, ktory ja spłaca, ale moze w końcu przejrzy na oczy i za jakiś czas bedzsiesz dumna, ze masz ciepła wodę w socjalu lub, i tu wersja lepsza, że ci rodzxice udostepnili pokój z lat dzieciecych

Gość lotteuti
Przecież dostanie połowę majątku, nie podpisali intercyzy :) Ale jak widać pieniądze szczęścia nie dają, to dowartościowywanie się pieniędzmi męża to tylko doraźny środek. Coś jest nie tak, skoro ona nie ma żadnych znajomych, przyjaciół i zwierza się z życia PRYWATNEGO przed obcymi ludźmi w INTERNECIE.