Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 ...zdradził mnie kutafon :( po 5 latach mnie zdradził :/ Jestem wkurrr na maxa :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 Męska zdradliwa populacja, banda patafianów :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 Tylko się ślinicie na widok kawałka dupy. Tere fere o ślubikach, o jak to mnie uwielbia posuwać, chwalił jak wspaniale gotuję, jak cudnie wyglądam, codziennie słyszłam że mnie kocha, i coooooooooooooo ? i kurrrr, poleciał na jakiś plastik :/ aaa zawsze mówił, że nie pociagają go takie tapeciary, blachary, telnione gówno :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 I jak wam wierzyć ? jak ? :( Co innego mówicie, co innego myslicie, a co innego robice :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 A teraz się płaszczy, prosi, błaga :/ na wymioty mi się zbiera. Ja w pracy, on w pracy a smsy pisze, jeden za drugim, błaga. Nieeeeeeeeeeeeeeeeee, nie złamię się za cholerę, nieee :( świnia wredna :(((((( muszę się tutaj wykrzyczeć bo za chwilkę zwariuję przez tego patafiana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 I to w naszym domu, pod moją nieobecność :( Jakaś głupia imprezka. Pozwalam mu na wypady z kumplami, bo dlaczego miałabym się nie zgadzać. Ja byłam u przyjaciół w Londynie na tydzień, a jak wórciłam to świat mi runął na głowę :(( Ona była w moim łóżku, w mojj pościeli w myszki miki, chodziła po moim dywaniku, a on ją dotykał. Teraz prosi o wybaczenie :(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 Proszę napiszcie, że mam muu nie wybaczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 On ma na imię Maks, to nie jest żadne prowo, tak mi jakoś tytuł wyszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 aaa tam dotykał :/// pieprzył ją, pieprzył na całego :( Sąsiadka mnie prosiła, żebyśmy robili to ciszej, bo jej dzieci słuchają, że w sbotę było tak głośno, że tak strasznie krzyczałam :/ jak ja mogłam krzyczeć, jak mnie nie było ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 I te dwa cekiny w naszej sypialni :( dwa małe cekinki :( nie moje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też byłam zdradzona. Napisano Październik 22, 2012 Nie dawaj mu żadnej szansy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 ale to tak paskudnie boli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też byłam zdradzona. Napisano Październik 22, 2012 wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjasdhwhdubeydbhevbhvegvgvgvde Napisano Październik 22, 2012 Trzebabyło mu dawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteria mój wirtulany dom :) 0 Napisano Październik 22, 2012 Dawałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lornetnik 0 Napisano Październik 22, 2012 Okazał skruchę więc mu wybacz teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przynajmniej wiemy Napisano Październik 22, 2012 że zdrajca ma na imię Maks! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ricjfrioj Napisano Październik 22, 2012 no ale że w pościeli w myszki miki?? :D ale historia:DWidać ze prowo ale śmieszne przynajmniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin Poniatowski 0 Napisano Październik 22, 2012 Kogo obchodzą twoje żale. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach