Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeteria mój wirtulany dom :)

Jestem wkurrr na Maksa :/

Polecane posty

Tylko się ślinicie na widok kawałka dupy. Tere fere o ślubikach, o jak to mnie uwielbia posuwać, chwalił jak wspaniale gotuję, jak cudnie wyglądam, codziennie słyszłam że mnie kocha, i coooooooooooooo ? i kurrrr, poleciał na jakiś plastik :/ aaa zawsze mówił, że nie pociagają go takie tapeciary, blachary, telnione gówno :/

A teraz się płaszczy, prosi, błaga :/ na wymioty mi się zbiera. Ja w pracy, on w pracy a smsy pisze, jeden za drugim, błaga. Nieeeeeeeeeeeeeeeeee, nie złamię się za cholerę, nieee :( świnia wredna :(((((( muszę się tutaj wykrzyczeć bo za chwilkę zwariuję przez tego patafiana.

I to w naszym domu, pod moją nieobecność :( Jakaś głupia imprezka. Pozwalam mu na wypady z kumplami, bo dlaczego miałabym się nie zgadzać. Ja byłam u przyjaciół w Londynie na tydzień, a jak wórciłam to świat mi runął na głowę :(( Ona była w moim łóżku, w mojj pościeli w myszki miki, chodziła po moim dywaniku, a on ją dotykał. Teraz prosi o wybaczenie :((((

Gość też byłam zdradzona.
Nie dawaj mu żadnej szansy.

Gość też byłam zdradzona.
wiem :(

Gość kjasdhwhdubeydbhevbhvegvgvgvde
Trzebabyło mu dawać.

Gość Przynajmniej wiemy
że zdrajca ma na imię Maks! :D

Gość ricjfrioj
no ale że w pościeli w myszki miki?? :D ale historia:DWidać ze prowo ale śmieszne przynajmniej:)