Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek zadumany

hej Piekna...powiedz, ...

Polecane posty

czego Ty tak naprawde chcesz od kota? chcesz zwiazku na powaznie? czy tylko zarty sobie stroisz? kot nie wie co tym myslec i czy pukac...

Gość charlotta z pl
oj kot poczytaj wpsisy:) chce normalnego POWAZNEGO ZWIAZKU NIE MOGE sie skupic na pracy..zawale przez to;/ a to zostac potomnym czyki byc naj..jak te poprzednie. wszystko co robie jest naj albo wcale Piekna czeka na zapukanie obiecałes wczoraj na oczach całej kaffeterii:) przez okno widzisz ze sie ufryzoriowała..wypiekniła..a ty? co robisz? tez sie wypieknij i przyjdz. do 20;00 masz czas, wiesz ze ona w domu. Ponado obiecałes. Wiec zachowuj sie jak facet, potem pytaj czego cche kobieta. A cego kobieta moze chciec? Powagi. uczuc. Meskiego odwaznego romantycnzego faceta.

Gość Piekna w błękicie
dzieki charlotte:) jestes tak miła i tak stanowcza jak jedna z bohaterek mojej ksiazki:) dedykowana babci:( Chce tego, co mi obiecałes wczoraj. zapukaj, otworze. Jak bede cos pisac przerwe i porozmawiamy, wiem ze widzisz przez okno. Ale stalking okno lornetea igwilacja to nie jest zwiazek, to niej staranie sie o kobiete i to nie jest to na co zasluzylam i o czym marzyłam. I open my door, so... nie wierzyłam, ze zapukasz i miałam racje..a to powinno wyjsc od ciebie. Jestem sama wiec ja otwieram!:)

nie wiem czego moze chciec Piekna zabawy, sexu, flirtu i to pewnie z kims ładniejszym niz ja:(

Gość Piekna w błękicie
tego co obiecałes a co obiecywałes? slub dziecko..i co? na to sie zgodziłam, na NORMALNOSC. moze ty czego chcesz? zabawy? stalkingu łamania prawa? czy noralnego pieknego zwiazku? czy juz miałes zwiazku i ci nie zalezy mozesz zyc sam z kumplami rodzina a dziecmi zjamowac sie czasem? brac dragi i alkohol? moze ty sie w koncu okresl? I dotrzymaj slowa!

jesli chcesz zwiazku na powaznie to przestan sobie zartowac pisac te bzdury o stalkingu, lornetkach:o badz powazna pozwol mi poczuc, ze jeszcze cos czujesz do mnie

Gość Piekna w błękicie
to nie sa bzdury uprawiałes stalking, zagladałes w okna lornetka i nadal to robia twoi kumple siory i kuzynki i dzieciaki i Bog wie kto jeszcze to ja czekam az ty staniesz sie powazny I bedziesz sam w domu, z dziecmi, a towarzyswo pojedzie w swoje strony a co wazne przestanie jezdzic autami tam gdzie ja.. Ja sie godzilam ale na normlanuy stan rzeczy ty 2 dzieci Lily Jack i ja i nasze dzieci zgodziles sie na 2. jaka decyzja? bo mnie juz meczy ta dziecinada Miala byc rozmowa o nas, a tu co? Trudno rozmawiac bez ciebie.. Moze to ja chce poczuc w koncu te normalnosc? Twoje kochanie i to ze zyc nie umiesz beze mnie, umrzesz..narazie sobie dobrze radzisz..zyjac nienormnalniez rodizna kumplami na glowie..bez dzieci..i mnie..i tych przyszlych..dragfi alkohol..i sex jak oni uorawiaiaj gownairze ci pokazuja ty za sciana..

Gość Piekna w błękicie
łamanie prawa jets karalne mobing lkornetka i stalking taki jest to tak jakbys bił zone..i mowil badz powazna..nie mow o biciu..daj mi odczuc ze mnie kochasz.. rozum straciłes? bardzo sie zmieniłes w ciagu roku a oststanie 6 mies na gorsze ja mowie powaznie: albo dotrzymasz slowa o normlanym stanie rzeczy, albo sie zegnamy moze sie pozegnac zgodnie z prawem albo w Sadzie.

nie radze sobie dobrze:( zyje bo zyje...i tyle, a co, chcesz zebym umarł? tego bys sobie zyczyła? ja bym chciał zyc, i czuc ze mnie kochasz, ze jestem numerem 1 w Twoim zyciu (oprocz 2 dzidziusów Twych), a jak na razie to zdradzasz mnie z roznymi facetami:( ranisz mnie:( obrazasz, oskarzasz, posadzasz niesłusznie:( nie czuje sie kochany, zyje ze zlamanym sercem, ktore boli kazdego dnia:(

Gość Piekna w błękicie
nie mam dzidziusiow..ani jednego:( mija 6 mies juz jeden moglby sie narodzic..za jakis czas:( wiec jestes nr 1..sam widzisz. Ty tez ranisz mnie taki postepowaniem..poznałam ciebie z gazet widzenia i zachowania na poczatku jako facet co dba o swoja rodzine..chce rodizny dzieci.a tera zjestes facet co dba nie wiem o co o dobra zabawe ktora ma rodzina..kumple..sa dragi alkohol..ty 5 krokow ode mnie ale ani nie pryzjdziesz ani nie dzownisz co to ma byc? obiecałes dzidzusia..jego nie ma Jak mam ci dac odczuc jak nawet nie rozmawiasz..obiecałes romzowe wczoraj ja obiecałam ze bede sama i jestem a cibie nie ma tak sie niczego nie buduje..i nieodbuduje.. widze ze sobie nie radzisz..miotasz sie przeczysz sam sobie, niemoge wszytskiego tlumaczyc dragami..pijak tez pije a wie co robi..zobac zmiale sojca a robisz jak on..a mialo byc inaczej przyjdz na rozmowe. tak jak obiecałes. Moze patrzac sobie w oczy wiecej zrozumiemy oboje, ustalimy to zalosne przez neta..owszem mozna sie nietypowo umowic:) ale rozmowa juz ma byc normala typowa. hurmo mam dobry, ale jestem stanowcza Ile bede czekac na normlanosc nowytydzien mialo byc na nowo sam to pisales.

Gość Piekna w błękicie
sylwia ma meza 3 dzieci i razem z mezem kibicowała ralu madryt czekala na gole rolando..maz krzyczal glosniej od niej jka był gol bo oni cenia ludzi z talentem.. gdby brat mial sprawne auto bylabym z nimi czym ty starszy od michala sie roznisz? On nie smial sie z kumplami..kumpke jakise kompleksy maja? nie znam ich jakim prawem zagladlai mi w okna i widzieli co robie? to moja sprawa komu kibicuje w 2008 z sywlia tez kibicowalam tamtym druzynowm jakby powiedzial moj ex chlopak masz swietna kobiete wie co to fubol i umie kibicowac dobrym

tyle razy podawałem Ci moje gg, by sie tam umowic na zywo, nie chciałas... pytalem czy chcesz dostac ode mnie zaproszenie na nk... tez nie chcialas JAK mamy sie umowic w realu? na kaffe?:o

Gość Piekna w błękicie
ja dzwoniłam! to byłes w nie wsosie..mogles rzec kochanie mma zły humor piłem brałem dragi oddzwonie.. a gg? czyj to nr? dziwki mi podajesz? nie masz własnego..nie osmieszaj sie.

to był MÓJ nr:o

Gość Piekna w błękicie
mam dosyc dziecinady mowie owaznie albo dorosniesz w expressowym tempie albo dzownie do policjanta od stalkingu i mobingu wlasnie Sylwia ma mi podac jego numer. ja wyciagam dlon a ten mi nr gg podaje dziwki nawet nie swoj;/ ja dzownie to jasnie pan w nie w sosie.. moze w koncu (przed Sadem jak podam) Jasnie Pan cos zrobi? nie widziec dzieci 3 lata.. Lily rose 16 bedzie miec a Jack 13.. wiele stracisz ale tobie nie zalezy widac po twych czynach rzuciisz byle jaki nr gg jak dla psa..tak sie zakochany facet nie zachowuje na tym etapie przewinienia..tylko osobisty kontakt lub telefon. nie zajmowanie sie dziecmi, nie posyłanie ich do skzoly to tez mozna zgosisc, twoje, tej rudej co w nosie dlubalo, dziwki dziecko..co wy sobie myslicie..dorosli aby sie zabawiac w stalking poswiecili dzieci;/ zara zkurator sie dowie.policja tez sie tym zjamuje

Gość Piekna w błękicie
jaki twoj! na kaffe w lipcu pisales jako dziwka i nr gg i piszcie do mnie nuda nuda.. nie osmieszaj sie ponadto z toba to tlyko rozmowa face to face albo telefeon ale w stlyu przyjdz o tje i otej a nie dziecinada z gg

myslalem Piekna ze Ty inacze traktujesz koty :( ze doceniasz ich wrazliwosc, rozumiesz ich niesmalosc, nie bedziesz ranic uczuc :( ale nie, Ty na rowni traktujesz puchatego kotka z twardym bokserem na sterydach...:o uwazasz ze oboje maja taki sam stopien wrazliwosci i mozna niby pomiatac :o

Gość Piekna w błękicie
ja sie bede wiele wstryzmywac bo wy dzieci macie wam na dzieciach nie zalezy wam na zabawie stalkingu ingwilacji mobingu zalezy picie cpanie..i nuda..nie pracujecie tylko w domu lub aucie a gdzie normalne zycie dla dzieci? jest czas spania, a ty dziecko o 24 woziles jak bylam u I. 5 dni. O tej porze? ten blondyn maly.. czas sniadnaia nauka zabawa czas z rodizcami praca zajmowaniem domem kolacja spac dziekco musi miec stabilizacje

Gość Piekna w błękicie
ty spisz w pokoju z dzieckiem w 2 para w 3 dziwka isex para uprawia.. no wiesz takie warunki dziecku co w wiili mieszkalo zapewniac? stawiałam wiele razy sprawe jasno, a ciebie nie stac przyjsc porozmawiac? mowiłam ze za stalking odsiedzisz a ty nic sobie nie robisz. Wstrzymywałam sie bo masz dzieci..Ale chyba matka lepiejsie dziecmi zajmie niz ty. miale sim storyc drugi dom nowa zona dzieic i ty a nie siory kuzynki pary dzieciaki dziwki znajomi kumple..cpanie picie..brak zajecia auta i jazda.. ? sam osadz siebie..spojrz jaki byłes x lta temu.. co mowiles? jako ojciec musze sie zachowywac przyzwoicie.. nie odtryzmujesz słowa..rzucasz slowa na wiatr.. obiecałes nowe, zmiany a tu co jeszcze gorzej jest? 1 dom 1 ty dzieic i ja zero aptologii kuzynek znajomych siostr kumpli itp znow slowa rzucane na wiatr..

Gość Piekna w błękicie
a ja sie rozczarowałam miałam ciebie za porządnego DOJRZAŁEGO FACETA JOHN ktory ma dzieci i jest normalny a ty co wyprawiasz? powiem ci jka ty do synka.. umwiasz sie ibiecujesz rozmowe, zmiany i co? i zale? tylko do siebie

jak widzisz, POMYLILAS SIE nie jestem dojrzały ani normalny dlatego dziwie sie ze jeszcze tracisz czas na takie gówno jak ja znajdz sobie statecznego, dojrzalego faceta przy kasie jakiegos kolege blondyna, moze tego chrzescijanina

Gość Piekna w błękicie
jakie postanowienia pisz tutaj nie bede pisac na gg dziwki i nie bede dzownic bo ty bedziesz mi w nie wsosoie bo dragi brałes wiec: zmieniasz sie, cyz konczymy jak koncyzmy to pytanie jak? ugodowo czy sadownie?

umow sie ze mna w realu

Gość Piekna w błękicie
no przeciez bylismy umowieni na dzisiaj.. jak sie umowic to powinno wyjsc od ciebie..ty zwaliłes..zle sie zachowałes I tak jestesm zbyt dobra, i mowie ci, ze chce rozmwiac chce zobaczyc czy umiesz mi spojrzec w twarz i mowic patrzec w oczy. zobaczyc twoja odwage. ja ciebie nie bede po realu szukac. Ty nawet po chodniku nie chodzisz. Czemu nie przyjdziesz? Odwanzy jestes, wiec sie nie boisz. Teraz pukaj

nie da sie byc odwaznym na zawołanie trzeba czuc zaufanie do osoby, by móc powiedziec jej prosto w twarz o swoich uczuciach ja Tobie nie ufam, jesli chcesz tej milosci rzeczywiscie, to mi pomoz musisz mi pomoc, wyciagnac do mnie reke, musze czuc akceptacje wtedy powiem - face to face

Gość Piekna w błękicie
pomoge ci z sądem widze ze dziecinny jestes to kobieta ma czuc ze facet jst dorosły i zdrowy psychicznie u ciebie tego nie widac moze lepiej jak dzieci beda z vaneessa

Gość Piekna w błękicie
stalking i mobing jest karalany trudno odsiedziec 3 lata, raze z tmyi ktozy w tym brali udział

Gość nie jestem facetem
idiotko

Gość Piekna w błękicie
chory jestes.. uprawiasz stalking nadal zagldasz w okna z patologia..a ja mam dac ci odczuc i wyicagac reke;/ to nie ta kolejnosc najpierw zmiany i skurcha i ty przychodzisz do mnie

Gość nie jestem facetem
i nie traktuj mnie jak pierwszego lepszego chłystka, który bedzie Ci skomlał u nóg, zebys mu tylko dała zamoczyć. chyba pomyliłas adresy, albo calkiem stracilas kontakt z rzeczywistoscia!!! troche szacunku poprosze, nie tylko chore zarty sobie robisz!