Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisienka z placka

" to,że się nie odzywam, nie oznacza, że o Tobie nie myślę"

Polecane posty

Gość wisienka z placka

Cześć co oznacza gdy facet mówi dodam, że był to facet krytykowany przeze mnie wiele razy, nie byliśmy razem nigdy, podobam mu się pod wieloma względami, ale zabrałko mu chemii, potem nastała długa cisza, aż pewnego razu mówi: na imprezie " to,że się nie odzywam, nie oznacza, że o Tobie nie myślę"? wierzyć mu?

Gość MIANOWICIE:
mój mąz tak mi mówi od 10 lat. nieraz jak mam pretensje,ze za długo nie dzwoni albo cos to odpowiada mi włsnie w taki sposób. ja mu wierzę i czuje sie kochana,nawet jak nie dzwoni. pomysl na zdrowy rozum: czy musisz do kogoś zadzwonić,rozmawiać,zeby o nim mysleć? im dłużej się nie widzi tej osoby i nie rozmawia z nią--tym bardziej się tęskni. takze duuuzo prawdy w tym stwierdzeniu jest🖐️

Gość Piekna w błękicie
niby tak po 10 latach ale nie po 1-2 czy 3..ze facet milczy..i mowi ze kocha nieprawda jak facet kocha jest przy kobiecie ciagle pisze dzwoni rozmawia wiem jak wyglada zwiazek to tak miałam szalenczo zakcohanegofaceta na studiach

Gość MIANOWICIE:
ale my się tak kochamy jak na początku,kiedy były motyle i emocje na maxa.

Gość sdfdfd
ale my nie jestesmy nawet razem wiec o czym my mówicie? ja prosiłam o intepreptację tej konkretnej sytuacji

Gość Piekna w błękicie
jak nie jestescie razem a tak napisał to mysle ze naodwal sie..abys nie miała prenetensji a prawda jest ze facet bywa u kobiety i mowi a nie pisze

Gość jesteś na liście
rezerwowej, ale to zawsze coś

Gość dfddd
powiedział mi to prosto w oczy, nie przez sms

Wiesz, no nawt jak uwierzysz to co z tego? Bedziecie przez to razem? proponuje uwierzyć na zasadzie "no myśli i co z tego", i dalej życ normalnie to znaczy szukać sobie kogoś :)