Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaCóreczki

EEG 11miesięczniaka

Polecane posty

Gość MamaCóreczki

Powiedzcie mi mamy, które to przechodzily ze swoimi maluchami, czy zawsze jest konieczność badania we snie? Córka nie ma stałych pór snu, śpi jak padnie;] Nie wiem czy uda mi się ją wybudzić rano tak, żeby zmęczyć/zabawić do godziny badania i czy uśnie tam..;/

Gość hmm,.
a nie wyleży w spokoju przez kilkanaście minut? Mój syn był starszy i leżał, ale i tak miał niekontrolowane ruchy - jak to dziecko - językem ruszał czy mrugał intensywnie ale oni biorą na to poprawkę

Gość cxjdjdfsjch
a co się stało, że musisz to eeg zrobić?

moja szwagierka tak miala z synkiem. robili takie badania co 3 miesiace. wtedy całą noc zabawiali synka, zeby nie zasnał. całą noc... rano był tak wymęczony, że w szpitalu spał jak zabity

Gość hmm,.
mój eeg miał po upadku. Wolałam się upewnić, że nic tam nie ma w głowie, guza jakiegoś czy coś

Gość EEG jak kto chce
mój syn miał w wieku 3 miesięcy. eoretycznie miał spać. Niestety, kazali go wcześniej nakarmić i nie słuchali, że ma straszne kolki. Zatem w trakcie badania strasznie krzyczał. Badanie zaliczono do udanych ale wykreślali te części, gdzie krzyczał. Papieru z zapisu mam 7 razy więcej niż normalnie.

Gość MamaCóreczki
Z powodu utraty równowagi.

Gość mama_mloda bo 26latek
moja corka miala takie badanie wlasnie w wleku 11 miesiecy. musielismy wybudzic ja o 2 w nocy i nie pozwolic spac do 8 rano wtedy bylo badanie, padla jak mucha do badania, niestety musisz to przecierpiec tylko pamietaj nie poznalaj spac! wiesz co u nas spowodowalo ze udalo sie? najpierw o 2 w nocy bylo mleko, jakas bajka zabawki, gdy widzialam ze ja bierze spanie do szybko na swieze powietrze (akurat był maj) autem do tesco:) w tesco na koniki karuzele, szalała po sklepie (dziecko trzeba tez bardzo wymeczyc) udalo się mimo ze w drodze autem juz prawie zasnela (dlatego trzeba byc blisko przychodni aby nie jechac dlugo autem, przynajmniej u nas tak bylo, bo auto usypia) nie martw się bedzie dobrze:)

po pierwsze o ktorej godzinie jest badanie i czy macie daleko do kliniki/przychodni?

chetnie odpowiem na pytania, jeszcze napisz skad jestescie autorko

Gość MamaCóreczki
Badanie mamy o 9.30. Wstaliśmy i obudziliśmy małą o 5.40. Już ją bierze sen, więc może się uda:) Przychodnię mamy kawałek, ale nie mamy auta, więc wózek, ręce i tramwaj.