Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szklanka kolezanka

MAMY SZCZURA/KRETA W PRACY I DONOSI-CO ROBIC?

Polecane posty

Gość Szklanka kolezanka

Kolega i kolezanka powiedzieli mi,ze manager zaczyna podejrzanie podpytywac sieo moje stosunki z innymi, jak im sie ze mna pracuje itd. byla pewna sytuacja w pracy w srode, kiedy zrobilam cos i klient (pracuje w restauracji) niby orzyszedl na skarge na moje zachowanie.(wyrzucilam papierki na zewn do smietnika, a wygladalo jakbym rzucila za nim, kiedy on byl juz daleko). Ktos z pracujacych w ten dzien doniosl o tym. Inna sprawa, kolega mi powiedzial, ze kolezanka od jednego kolegi z pracy chce sie tam przyjac...moze ..ten kolega po prostu chce mnie zdeprecjonowac w oczach szefa aby mnie wyrzucic za zachowanie? Ten kolega co mi to powiedzial, powiedzial tez ze nasza mala klotnia zostala wyolbrzymiona do szefa... czyli komus zalezy by mnie wywalic... co robic. jak dojsc do tej osoby zanim bedzie za pozno?

Gość dsfabv
a co ci to da ... napierdolisz mu ? zacznij sie pilnowac zeby nie było pretekstu do zwolnienia.

Gość Szklanka kolezanka
zdarzaja sie rozne sytuacje, inni nie sa bez winy, np dawanie za darmoi kolacji za 30 euro swoim przyjaciolom....itd.

Gość Supreme.
Najprościej byłoby zapytać osoby, której na ciebie doniesiono ;) a potem rozprawić się z tą osobą osobiście...

Gość Siedem życzeń
na donosicieli nie ma rady...są z reguły cenieni przez szefostwo, a nie robią sobie nic z tego że są być może pośmiewiskiem kolegów... niestety.

Gość szkalnka kolezanka
wlasnie to jest problem

Gość Szklanka kolezanka
jeszcze poczekam i zobacze co w srode, bo w srode pracuje.

Gość wifigdansk
myslalam,ze prawdziwego szczura ;)

Gość mondełek
po prostu jest lepsza od ciebie w tym co robi, i duuuuużo lepsza w łóżku i obciaganiu, dlatego on awansuje a Ty nie !!

Gość Szklanka kolezanka
ja dokladnie nie wiem czy to jest on czy ona. Pracowalo nas 4 w tym dniu. Siebie wykluczam i kolege, ktory satoi na zmywaku (on nie ma \zadnego interesu w tym, zreszta przychodzi, robi swoje i idzie do domu). Wiec zostaja dwie osoby ktore sie ze soba przyjaznia-superwizorka i kucharz (sasiedzi).

Gość gość
Ja tez mam taka kolezanke w pracy ciagle na mnie donosi juz 3 razy bylam u dyrektor teras osoby postronne wysyla co mam robic,?

Gość gość
Mysle ze p dyrektor mi nie wierzy a nie chce zrobic konfrontacji z tymi ludzmi zazuca mi ze buntuje ludzi zle sie odnosze i wysmiewam dostalam juz 4 kary i co 3 tyg ciagle ktos donosi pomuscie co robic

Gość gość
nie ma rady trzeba tolerować kapusia ale można zrobić coś by nie dawać mu powodów do donosicielstwa a to nie łatwe pól biedy jak kapuś tylko donosi ale gorzej jak dopowiada od siebie bajki, jedyne co można zrobić to nie wdawać się w rozmowy i dyskusje z kapusiem , nie wchodzić w zażyłość czyli nie opowiadać o sobie by jak najmniej o nas wiedział i naszym życiu prywatnym, ale też nie wypytywać go o jego życie itp. jak rozmawiać to jedynie o pogodzie, gotowaniu, bzdetach

Gość gość
i z donosicielem walcząc w otwarte karty nigdy nie wygrasz on ma plecy i większe wpływy u szefa, najlepiej gadać w jego obecności o pogodzie

Gość gość
puścić kilka głupot w eter,żeby kapuś zrobił z siebie kretyna przed szefem od razu się upewnicie ,jak szybko inf docierają

Gość gość
powiedz mu ze wiesz