Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczkapsa

moja babcia daje psu śmieci

Polecane posty

Gość posiadaczkapsa

Jestem szczęśliwą posiadaczką ośmioletniej suczki. Zawsze starałam się nią opiekować wychodziłam na spacery i karmiłam. Niestety teraz się rozchorowałam i leżę prawie cały dzień w łóżku. Moja babcia zgodziła się nią zająć .Oczywiście nie wymagam od niej żeby wychodziła z nią na spacery ale żeby ją tylko karmiła.(Suczka żyje na dworze). Wszystko byłoby ok ,ale kiedy zajrzałam dziś do garnka do którego wrzuca się jedzenie do psa zauważyłam mówiąc bez ogródek śmieci. Np. moje niedojedzone płatki (słodkie) które zapomniałam wynieść do kuchni ,spleśniały jogurt ,resztki ciastek i coś jeszcze czego nie jestem w stanie rozpoznać. Powiedziałam spokojnym głosem babci ,że tego nie daje się psu ,bo może zachorować ,po czym to wyrzuciłam i nałożyłam mięsa z puszki ,chleba ,trochę marchwi i odrobinę szynki , babcia mnie wyzwała od głupich. Zrobiło mi się przykro ,nie wymagam żeby dawała psu nie wiadomo jakie frykasy ,ale żeby nie dawała suce śmieci. Jak ją przekonać do tego aby dawała suce puszki itp. a nie śmieci? Macie może podobny problem?

Gość hthththftf
Twoja babcia to jedna z tych starych K U R E W ktore traktuja psa jak swinie i mysla ze zje byle co a w zamian zapewni bezpieczenstwo na gospodarstwie.

Gość kokosroko_i_jajco_0_
ja ostatnio moim sikorką dałam polędwicę bo mi w okno stukały małpy a nic nie miałam w domu innego nie karmcie ptaków bo się do was przykleją jak szatan do grzesznika w sumie odgonić żal nie dać też szkoda mi ich

Gość fjbhjvhjv
ludzie starej daty maja lekko zryte berety ale żby babcie kurwa nazywać to jest przgięcie.