Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdbqwfhoiwfvgfwq

reakcja chlopaka...

Polecane posty

Gość jdbqwfhoiwfvgfwq

zwirzylam sie dzisiaj chlopakowi z ktorym jestem juz prawie 1,5 roku (on 20 lat) ze mam klopoty w domu. o tym ze moj ojciec pije i robi awantury ogolnie wie. dzisiaj mu mowilam ze leci do mnie z lapami, ze straszy ze zajebie, coraz czesciej to slysze ostatnio i coraz czesciej mu odbija. on mnie przytulil powiedzial ze bedzie dobrze i ze jak bedzie mogl to mnie stad zabierze (zamieszkamy razem). jesli chodzi o to to on tylko pieknie mowi a oboje wiemy ze to szybko nie nastapi (jestem w 2 klasie liceum). na tym sie skonczylo. on mowi ze nic innego zrobic nie moze. ja liczylam po takim zwierzeniu na cos w stylu z ejakby sie dzialo to mam do niego dzwonic itd ze nie pozwoli mnie skrzywdzic i ze przynajmniej pogada jak facet z facetem z moim ojcem jak ten bedzie trzezwy a on tylko ze mi sie wydaje ze to takie proste i on nic zrobic nie moze. jak ja mam sie czuc bezpiecznie przy taki chlopaku. ktos (juz nie wazne kto) straszy z mnie zajebie, jest wobec mnie coraz bardziej agresywny, a moj chlopak twierdzi ze on nic zrobic nie moze. pewnie jak do mnie przyjdzie to poda mu reke i wgl jakby sie nic nie stalo bedzie usmiechniety ;/ co byscie pomyslaly o takim chlopaku? sama nie wiem czy wymyslam czy mam racje. on czeka na to jak moj ojciec zrobi mi krzywde? (jest do tego zdolny)

Gość Na co liczysz?? że przyjdzie
i przypierdoli twojemu ojcu? Co moze zrobić? Tyle ile Ci powiedział. Boszi się ojca, dzwoń na policję TY dzwoń.

Gość jdbqwfhoiwfvgfwq
chodzi mi np o rozmowe jak facet z facetem, ze nie pozoli zeby ktokolwiek mnie tak traktowal

Gość Na co liczysz?? że przyjdzie
Jasne, to nie M jak miłość...

Gość jdbqwfhoiwfvgfwq
moj ojciec mial juz sprawe o o znecanie sie psychiczne i fuzyczne, nic z tego nie wyszlo bo sadzieci ktorzy wszytsko widzieli i wszytskiem wiedzieli nie chcieli sie mieszac oi zeznawac jak przyszlo co do czego, pozniej mama probowala zakladac sprawe jeszcze raz to prokurator tak ja potraktowal ze wyszla ze lzami w oczach i sie poddala, ojciec byl rowniez na odwyku przymusowym ktory nic nie dal oczywiscie, a interwencji policji bylo w naszym domu miliony, policja nic nie zrobi, przyjezdazaja pogdaja i jada i go zostawiaja, ewentualnie zabieraja a on wraca po kilku godzi bo go wypuszczaja gdzies i nie zabieraja na dolek albo jak zabieraja to wraca na drugi dzien i wsztsko sie wkolko kreci

Gość paniw bereciku
twój chłopak się zachowuje podobnie jak Donald Tusk .:)