Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19-letnia MĘŻATKA

19 lat a dziecko...

Polecane posty

staramy sie z mężem o pierwsze dziecko... za 5 miesiecy koncze 20 lat... czy wg was to za szybko na dziecko? czy z drugiej strony nie powinnam sie przejmowac gadaniem niektorych osob wypowiadajacych sie na roznych forach na temat mlodych matek... kilka moich koezanek w moim wieku ma juz mezow i dzieci... radza sobie znakomicie choc dobrze wiem, ze jest to ogromnym obowiązkiem...

Gość kokosroko_i_jajco_0_
ja mam 21lat i sama się czuję dzieckiem więc uważam że dzieci nie powinny mieć dzieci w sumie każdy dorasta i dojrzewa w swoim tępię

Gość olenka_3004
jak macie swoje mieszkanie i dochody to niczym sie nie musisz przejmowac ani kogokolwiek sluchac, rob swoje,najwazniejsze ze dziecko bedzie chciane

Gość elixyra
a ty z taboru cygańskiego, że chajtnęlas sie w tym wieku ? matka cie z domu wykopała ? nie masz nauki , pasji albo kariery ? współczuje takim debilkom bez mózgu , służą do ruchania i rodzenia

elixyra szkoda mi takich idiotow jak ty ktorzy nie potrafią sie nawet wyrazic... mamy stała prace, dom... ja obecnie studiuje zaocznie :) i nie czuje sie debilka ktora służy tylko do ruchania ;P bo jesli ktos chce kobiete tylko do tego-to nie zeni sie z nia i nie wiąże dluzszej przyszlosci :P

Gość grrrom
A jeśli Cię zostawi za 3 lata? Stwierdzi że chce spróbować z kimś innym, że chce się pobawić

"szkoda mi takich idiotow jak ty" właśnie idiotka bo 19latka to u cyganów ma już z trójkę dzieci

Gość ruda*antonina****
wydaje mi się, że jest za wcześnie. skoro jesteście już małżeństwem, nacieszcie sie sobą. dziecko nie ucieknie. za rok czy 5. poznacie się lepiej, odłożycie trochę ksey, może jakieś wakacje, imprezki. dużo możliwości. a na dziecko będzie jeszcze lepszy momenet

Gość elixyra
stała praca ? hahahahahaha w wieku 19 lat ? to od ilu pracujesz że jest stała ? od 17 roku zycia ? nieważne jaka, stała czy niestała, każdą mozna stracić bez względu więc nie ma sie co szczycić no i co z tego że cie jakis chłop chciał ? to że jakiś facet chce młodej kobity nie znaczy ze jestes zobowiązana się wiązać i rodzić patologio, do islamu się nadajesz

Gość roladinia
każdy sobie rzepkę skrobie , sama decyduj a nie słuchaj rad nieudacznych życiowo ,

jestescie beznadziejni. Nie pojmujecie, ze nie kazdy chce zyc tak jak wy na kocia lape przez pierwsze 45 lat swojego zycia i nie kazdemu marzy sie szalenstwo i nie wiadomo jaka "kariera" hahah wy karierowicze ... Auorko, ja mam 22 lata, moj mąz 23 i też chcemy miec dziecko,tak myslacych mlodych ludzi jest calkiem sporo i nie jest to ani patologia ani nic nienormalnego, takze, jesli tego chcecie, zycze powodzeia w staraniach.

szczerze mowiac nie jestem typem imprezowiczki... kazda wieksza impreza mnie meczy.. jestem zdecydowanie domatorka :D maz moj ma 25 lat :) znamy sie 5 lat... jestesmy ze soba 4 lata... mam nadzieje, ze bedzie nam sie ukladalo jak do tej pory i wszystko bedzie cudnie... poza tym wybywam stąd:) dzieki za niektóre opinie :)

Gość elixyra
czyli dawałaś dupska w wieku 15 lat normalnie współczucia :O imprez nie lubi, domatorka, świętoszka a kutasa obciąga w wieku 15 lat po katach swojemu chłopakowi normalnie cudowne

roladinia dobrze powiedziane :) zordonowka choć jedna dziewczyna, ktora w mlodym wieku mysli racjonalnie o przzyszlosci a nie jak wiekszac w tych czasach, ktora mysli tylko d**pa ;) nie dziekujemy i rowniez zyczymy powodzenia :)

Gość elixyra
o sory, zaczęłaś z nim chodzic jak miałas 14 lat, jeszcze lepiej domatorka świeta takie są najgorsze pisdy

Gość bronkka
elixyra nie mierz wszystkich swoja miara

Gość roladinia
elixyra ale zazdrościsz !! jedzie od ciebie horrorem.

przecież to zboczenie żeby dorosły chłop poleciał na 14

Autorko, jeśli czujesz się gotowa, to dlaczego nie. Mam wiele koleżanek, które mają już dzieci. Ja mam 20 lat i też w przyszłym roku biorę ślub (w marcu), z narzeczonym jesteśmy razem 5 lat, ale szczerze to o dzieciach jeszcze nie myślę, kocham dzieci (mam 4 siostrzenice), ale na własne nie jestem jeszcze gotowa. Pozwodzenia :)

Gość elixyra
ide stąd bo sie zerzygam , to obciach dla gatunku kobiecego takie zero jak ty :D

Gość roladinia
też miałam 19 lat gdy wyszłam za mąż dzis już 20 letni staż małżeński za nami , dalej się kochamy jak kiedyś

Gość koszmar...
twoj mąż to chyba jakiś pedofil, jak można się zainteresować 14-latką

Gość taka_prawda
Tak mnie zastanawia po co ty nas w ogole pytasz o takie sprawy. Twoje zycie twoje decyzje. Jak cos to ty bedziesz zalowac i ponosic konsekwencje lub bedzie to twoja najlepsza decyzja. Mam 23 lata i jestem zdecydowanie na nie. Taki wiek to dla mnie za wczesnie na męża, dzieci.

"kilka moich koleżanek w moim wieku ma już mężów i dzieci... radzą sobie znakomicie" Cóż innego mogłabyś napisać? Przecież jakbyś przyznała, że sobie nie radzą i im ciężko, że żałują że tak wcześnie się zdecydowały forum zjechałoby Cie jeszcze bardziej. Poza tym nie bądź taka łatwowierna i nie wierz we wszystko co Ci psiapsiółki mówią.

ja mysle ze 19 lat to zdecydowanie za wczesnie.. chcesz miec dzieci poniewaz NIE kieruje toba instynkt macierzynski tylko zazdrosc iz kolezanki maja dzieci i chcesz tez sprobowac miec malego bobaska i doswiadczyc tego jakto jest itp jak one.. ale dziecko to wielka odpowiedzialnosc i sadze ze gdybys byla w ciazy (teraz) to za kilka lat zalowalabys tej decyzji poniewaz jestes jeszcze mloda masz prawo sie nadal wyszalec a z dzieckiem to juz nie tak latwo.. przemysl to sobie .. bo na dzieciatko zawsze mozesz sie zdecydowac gdy bd troche starsza i bardziej rozsadniejsza :)