Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literki_dfhxdfhxdfg

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość literki_dfhxdfhxdfg

Z moją najlepszą przyjaciółką znamy się od przedszkola(teraz mamy po 20 lat). Bardzo ją lubię, kocham po prostu :P tylko jest z nią jedna trochę dziwna rzecz, zastanawia mnie czy to normalne. Zaczęło jej się to jakoś w 3 klasie pd, od tamtej pory dopadają ją różne fascynacje, średnio co dwa lata zmieniają się na inne. Tj interesuje się jakimś tematem (np. raz była to subkultura, raz Islam, raz ZSRR), no wie sporo na ten temat, ale to akurat jest ok. Gorzej, że zawsze ma obsesje na punkcie danego tematu. Jak była młodsza to potrafiła bez przerwy o czymś takim gadać, teraz już mniej(tj. do dalszych znajomych bo do najbliższych osób jak np. ja to prawie codziennie coś w temacie wspomni zawsze sobie znajdzie okazje no ale też juz nie tak jak kiedyś), ale no nie wiem, mam wrażenie, że duzo o tym rozmyśla. I nigdy obiektem jej zainteresowań nie był jakich temat, którym nie mogłaby wywołać kontrowersji. Mam wrażenie, że jej lubienie wypowiadania się na dany temat wiązało się z tym, że takie wypowiedzi wywoływały kontrowersje. Bo np. kiedy interesowała się ZSRR próbowała usprawiedliwiać różne jego niezbyt dobre działania i ludzi to oburzało. Czy to normalne? Bo sama nie wiem... tak poza tym to jest świetną osobą, choć nie mówię też, że to co opisałam mi jakoś szczególnie przeszkadza no ale dziwi mnie to troche. Wydaje mi się, że są w moim otoczeniu osoby, które mają troche podobnie jak ona, ale nie znam ich na tyle żeby powiedzieć to na pewno. Co o tym myślicie?

Gość nie rozumiem a Ty nie masz
żadnych zainteresowań, że Cię to dziwi?