Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem prawdziwym mężczyzną

Nie jestem już prawiczkiem !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Możecie mi nie wierzyć ale zaruchałem w końcu. Mam 27 lat i dostałem swoje 5 minut od losu. Wracałem wczoraj do domu, jak zwykle sam przez las. Robiło się ciemno a w oddali usłyszałem jakieś krzykli i wrzaski. Szły 2 najebane dupy. Jedna się przewaliła a druga poszła dalej choć wyglądała na jeszcze bardziej najebaną. Ta która leżała miła psitę dosłownie na wierzchu. Nawet nie wiecie jak mi serce zaczęło walić jak to zobaczyłem. Ledwo co się nie spuściłem odrazu. Położyłem się na nią, namacałem gdzie jest cipka ( nawet nie wiedziałem że to w taki mmiejscu jest, myslałem że gdzie bardziej z przodu a nie z tyłu ) i włożyłem. Ale se podymałem. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś mi się trafi. Od dziś postanowiłem sobie że codziennie wieczorami będę wychodził z domu na łowy. Do tej pory zawsze siedziałem w domu i to dlatego nigdy nic. Nie mogę się doczekać kiedy powtórzę swój wyczyn

Gość nawet spoko prowo
8/10

To nie prowo szczenięta. Wiem, zazdrościcie mi

calkiem niezłe i wcale nie takie nieprawdopodobne :D w kazdym razie musiałeś być faktycznie mocno zdesperowany zeby pindola na takim zimnie wyciągac i wkladac w jakąś cipke wątpliwej jakoś:D przecie przez ten las idąc ona mogla tak kilka razy sie przewracać a w okolicy moze mieszkać wiecej prawiczków i każdy se zamoczyl powiedzmy z 10. ty byles 11ty...pewnie masz juz hiva kiłę i mogiłe. aha , to był gwał zadzwoniłęm już na straż miejską, policję , abw i do antoniego macierwicza, zgłosił gotowośc do utworzenia komisji parlamentarnej . tak więc lepiej od razu sams ie zgłos na policje

Nie będę chodził na żadną policję, Mi też się należy a nie tylko wam