Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek smutny

Zapukam, zapukam Piekna...dzis

Polecane posty

chcesz tego? bo ja zapukam:) chcesz?

Gość co rozumie pod pojeciem
zapuka do czego to odnieśc

Gość maja duzo białaka
ale jak tak to znaczy gdzie tak tak

Gość prosze cie
gdzie chcesz

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.
zadzwon nr znasz

Gość sahahara
skonczonym ciota mowimy nie

Gość oraz futrzatym zeby sie
mleczka napili i zadzwonili

Gość Piękna p
wypadałoby otrzymac słowa? zapukac jak to mawiał dr Wacław reguły gry sa proste albo umiesz albo nie, albo rozumiez temat albo nie albo szanujesz zone albo nie, albo jestes w ciazy albo nie nie ma ze dzis w ciazy jutri nie ze dzis szanuje jutro nie ty tez masz zasady niby 2007 polowanie na johnnego deppa a zycie pokazalo co? ze musisz zachowywac sie przyzwoicie.. albo sie uprawia stalking albo nie albo sie idzie na policje bo jest złamane prawo albo nie bo prawo juz nie jest łamane zycie jest proste jak studia..mawial Waclaw i mial racje do 21 masz czas pukaj ale jak dostane nr policjanta zglaszam sprawe jezeli nie zapukasz i nie porozmawiasz jka czlowiek a patologia nadal bedzie tu mieszkac i robic stalking

Gość Piękna p
albo zadzwon jka czlowiek czemu sa nieporozumienia miedzy 2 ludzi? bo jedne ma takie wartosci..tak go zycie nauczyło ludzie a drugi takie.. tu sie wydawało ze mamy takie same. Powinienes sie cieszyc ze w koncu jest pieknie bo kate moss nierozmawiala vanessa ciche dni nie mowia o co jje chodzi chyba jedynie z vinona i diane bylo ok a ja mowie i rozmawiam i mam wartosci.. a bierze sie faceta jego i ew. dzieci. I na to sie zgodzilam. Nie na zadne inne ludzie dragi piwa.. jestes nr 1 w kajadankach nie wstyd ci? 1996 czy jakos tak i saw..a twoje dzieci? jestes nr 9 jak pobiłes kogos przy vinonie.. chcesz byc nr 1 za stalking? chciałam z dobrego serca oszczedzic to twoim dzieciom..wstyd miec ojca awanturnika i łamiacego prawo a a ja jako inz od Waclawa..i innych tez mam zamiar miec faceta na poziomie z zsada co nie lamie prawa..moje naziwsko ttytuly..tak latwo sie tego nie poswieca.. beda mowic taka porzadna mila a kogo ma? Bo juz raz kolezanki mi tak mowily ze 1 facet nie pasowal do mnie i mialy racje. Ale spotykalam sie krotko.

Gość Piękna p
ty miałes byc gentelmenam z klasą.. facet ktory chorni własna rodzine przed swoja rodzina i innymi jak trzeba.. ktos kto jak ur mu sie dzieci wydoroslał..zero bojek awantur..przeklinania wyzywania..dziecinady..łamania prawa..a tu co? ktos kto zachowuje sie przyzwoicie..ma zasady.. nie wierze w to co widze od kawąłku czasu..

Gość o rannyyyyyyyyyyyyyyyy......
nie chcesz dzwonic to nie dzwon ale te opowiesci pieknej sa obłedne i ona jakas monotematyczna jest ciągle w kółko to samo ona jakas nachalna czy co

Gość uciekam koteczku uciekam
futrzaty dobranocka :)

Gość Piękna p
a i jeszcze jedno.. pewne rzeczy wynosi sie z domu lub z zycia jesli projekt ma byc na 1 09 2007 to ma byc nie ma ze za 2 tyg jutro itp. praca studia czegos uczą...terminowosci a ludzie ktorzy nie dotryzmuja slowa sa bez zasad ale i nieterminowi. dziecku sie tlumaczy..rozbiłes azon odkup i nie rob ak wiecejaz do skutku.. lamanie prawa jest gorsze bo to nie jest wazon..to czyjas prywtanosc a kobiete albo sie kocha albo nie, nie ma rzeczy posrednich a dorosly facet powinien to wiedziec bez "wtlukiwania" w glowe.

Gość Piękna p
1 raz widze aby gwiazda holyywodd johnny depp wprowadzil sie komus pod nosem i cala rodzina..osoby obce zagladaja mi w okna i jedza w miejsca tylko mi znane dosyc. albo bedzie dorosle, albo bedzie nr 1 za stalking

a kochasz mnie?:) kochasz?:) jesli tak, to moge dla Ciebie nawet umrzec :)

Gość wole żywegoooo
masz misje tu na ziemi mozesz uratowac duzo uratowac masz misje społeczeństwo Ciebie potrzebuje jestes niepowtarzalny i przed toba duzo pracy