Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

LUDZIE W MIASTACH SA STRASZNIE BIEDNI.

Polecane posty

Jestescie biedni, musicie siedziec tutaj na forum, bo nie stac was na wyjscie na basen, do restauracji, na korty tenisowe, na wystawe do galerii, do kina, teatru itp. Poza tym musicie sie kisic dupska w blokach z plyty. Oddychacie niezdrowym powietrzem ze spalinami, musicie placic slono, jak chcecie pobyc troche na lonie natury i pooddychac swiezym powietrzem. Musicie placic za te swoje wstretne mieszkania w blokach czynsz, a i tak na podworkach pelno psich kup, klatki pomazane, domofony popsute. My na wsi mamy piekne domy z duzymi dzialkami, swieze powietrze, jeziora, lasy, nie musimy placic czynszu. Do tego mozemy miec swieze warzywa bez pestycydów za grosze, mleko prosto od krowy, bez ulepszaczy. A najlepsze jest to, ze tutaj kobiety nie pracuja, a leci im krus, maja ubezpieczenia, a nawet jak cale zycie nie pracowaly to dostana emeryture z krusu, a w miescie jak kobieta nie pracuje cale zycie do chuja dostanie. A lata do emeryturki sie licza od 16 roku zycia,bo przeciez kazde dziecko pomaga w gospodarstwie hehehe. Mamy pelno doplat dla rolników, bezzwrotnych pozyczek, czasem nawet 300 tys na nowoczesne maszyny rolnicze. Wy w miastach nie macie nic. DLatego zal mi was, ale to wasza wina, bo zgrywacie bogaczy, a tu trzeba wszedzie narzekac, ze bieda, to sie jeszcze od panstwa cos dostanie. Pozdrawiam mieszkanców miast.

Gość teraz ta sama śpiewka
sama siedzisz katem w uk a innych pouczasz :o

Gość moze 20 lat mlodsza?
i tak jestes wiesniara, szanuje tylko tych, którzy wybudowalii wille z dala od zgiełku miasta ale pochodzą z miasta 🖐️

zadnego mieszczuch nie stac na wille buahahaha, a poza tym ktos, kto sie przeprowadzi z miasta na wies ma przesrane. Jest traktowany jak frajerowaty mieszczuch jak podczlowiek. Niby sie do niego usmiechamy, a i tak traktujemy jak psa

widziałam foto no i rzeczywiście miałam rację twarz typowo oderwana od pługu pługa jak to się powinno napisać nawet nie wiem... i nic tutaj nie pomoże solarium czy ułożone włosy :)

poza tym w mieście jest edukacja a nie oranie pola :)

Gość jak wyjadę to doskoczę:)
po przeczytaniu twojego topiku o zdjęciach ze smoelnska wyrobilem sobie zdanie o tobie. jestes burą pustą suką pokroju joli rutowicz. i taki prosty ludzik jak ty śmie okreslać się "damą"

Gość kredka bambino
skonczylabys juz przynudzac...skoro jestes taka bogata to moze zapisz sie na lekcje dobrego wychowania czy tez cos w rodzaju "jak przestac byc chamskim"...

moze 20 lat mlodsza? to ciekawe, ze studenci w wakacje przyjezdzaja na wies i sie pytaja o prace na gospodarstwie, tacy wyksztalceni i bogaci hahahahahaha

a co jest we mnie chamskiego? To, ze chce was uswiadomic?edukowac? bo o niektórych rzeczach nie macie pojecia, wiec wam trzeba wytlumaczyc.

Gość georginiaaa
Jak głupim trzeba byc, by tak generalizować :-O 🖐️

otoz nie slyszalam czyms takim a raczej na moje studia dojezdz kilka dziewoj ze wsi i jest nawet jedna która niezbyt ładnie zawsze pachnie.. tej akurat współczuje bo widać,że dziewczyna się poświęca nie ma pieniedzy a i tak chce skonczyc studia, to wyjatek :( natomiast o innych dojeżdżających "damach" nie mam najlepszego zdania, rodzice sprzedali kawalek ziemi i lansuje sie w bialych kozaczkach, sa bardzo zawistne , na auli dosłownie rozpychaja się łokciami, nie daja notatek i patzra po sobie... to własnie jest typowa wiocha :) koniec tematu bo nie ma z kim go podejmowac 🖐️

wspolczuje mieszczuchom, oni musza byc na prawde nieszczesliwi mieszkajac na tych osiedlach robotniczych w blokach z plyt!!! jak tam mozna zyc i jeszcze tam dzieic wychowywac?

moze 20 lat mlodsza? otoz nie slyszalam czyms takim a raczej na moje studia dojezdz kilka dziewoj ze wsi i jest nawet jedna która niezbyt ładnie zawsze pachnie.. tej akurat współczuje bo widać,że dziewczyna się poświęca nie ma pieniedzy a i tak chce skonczyc studia, to wyjatek natomiast o innych dojeżdżających "damach" nie mam najlepszego zdania, rodzice sprzedali kawalek ziemi i lansuje sie w bialych kozaczkach, sa bardzo zawistne , na auli dosłownie rozpychaja się łokciami, nie daja notatek i patzra po sobie... to własnie jest typowa wiocha Widac kochanie, ze zazdrosc az kipi: rodzice sprzedali kawalek ziemi i lansuje sie w bialych kozaczkach, ZAZDROSCISZ NIERUCHOMOSCI I FAJNEGO WYGLADU, NA KTORY CIE NIE STAC, A TWOI RODZICE NIE SMIERDZA GROSZEM, BO MAJA TYLKO KAWALEK PODLOGI W BLOKU na auli dosłownie rozpychaja się łokciami, nie daja notatek ZAZDROSCISZ PEWNOSCI SIEBIE

Gość nie ma juz nic...
na szczęście stać nas na internet, dzięki któremu mamy dostęp do kafeterii, dzięki której mamy kontakt z tak światłą osobą jak Ty

Gość jdjkf
Wez lbie do leczenia juz spierdalaj. Uzalezniona od kafe schizofreniczko

Gość kredka bambino
wyjasnic? Chamskimi i pelnymi jadu wypowiedziami? SMieszna jestes...i masz poziom plytek chodnikowych... PS jak tam UK? :D

Gość Boże jak można byc tak tępym
i miec tyle pychy w sobie:O mój mózg tego nie ogarnia. takie istoty powinno się eliminować ze spoleczeństwa:O :O bez mrugnięcia okiem i cienia zawahania dałabym cię do utylizacji.

Gość ja mogę być biedna a i tak
będę bogata w to czego tobie brakuje. ciesz się,że ty jestes zyciowo spełniona,ja nie musze spełniać twoich oczekiwań🖐️