Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czeeesc

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Czeeesc

Cześć Wam. Może na początku trochę opisze sytuację, mam kolegę Rafała z którym można powiedzieć że bardzo zbliżyłam i nawet myślałam że coś z tego będzie, jednak gdy poznałam jego brata Tomka zaczęłam mieć wątpliwości. Ten Tomek mi się nawet spodobał tylko olałam swoje uczucia, ale co dziwne po pewnym czasie to on zaczął o mnie zabiegać, trochę kręciliśmy ze sobą, jednak to się urwało. Teraz wiem że z Rafałem mnie nic nie łączy oprócz koleżeństwa bo naprawdę nie pasujemy do Siebie. Chociaż wydaje mi się że on coś do mnie czuje ...ale problem w tym że cały czas podoba mi się Tomek ... tylko nie wiem co robić ...czy warto o niego walczyć( Tomka) lub chociaż by w razie czegoś dać mu szansę skoro jestem prawie pewna że podobam się jego bratu Rafałowi ?

jak czytam ze to kobieta chce się blaźnić i WALCZYĆ o mężczyznę to zal normalnie i wspolczucie się we mnie odzywaja. Kobiety- trochę godności i szacunku do samych siebie...

Gość Czeeesc
Damascenka co znowu?

Gość Anna Agnieszka
Damascenka no i co z tego? nie musisz odpisywać i tyle

Gość Anna Agnieszka
koralowa ale ja już o nim myślałam poważnie .... ale on ma taki charakter że czasami nie wiem co robić ...on udaje albo tak jest że wszystko jest mu obojętne...i ogólnie widać że mu zalezy ...ale czasami wg tego nie okazuje ...a Tomek jak ze mną kręcił starał się ....

No to olej ich obydwu i znajd ź sobie kogos innego. Dziewczyna w Twoim wieku nie musi na siłę wiazac się z kimś, może po prostu obydwoje są do kitu

Gość Anna Agnieszka
też o tym myślałam bo czy z jednym czy z drugim gdybym nawet była to zawsze ten drugi będzie w pobliżu i oooo...trochę chore .... ale jednak zapomnieć nie moge i dzięki :)

Nie musisz zapominać. Po prostu jesli któryś bedzie chciał się z Tobą spotkać, to sie spotkaj, a jak drugi tez, to tez się spotkaj. z żadnym nie jesteś, nie musisz być, i nie musisz sie decydowac. Może czas coś pokaze. podchodź do relacji damsko męskich na luzie, zwłaszcza na początku. To oni mają sie starać,a Ty bądź miła :)

Gość Rafał i Tomek to bracia
nie robi sie takich numerów w rodzinie. Odpisc sobie.