Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bojesiekurwa

żółta wydzielina, ciąża?

Polecane posty

Hej! 4dni temu współżyłam z facetem bez zabezpieczenia, po dwóch dniach z pochwy wydziela się jakaś dziwna żółto-zielona maź i dziwnie pachnie. na dodatek odczuwam swędzenie i pieczenie podczas sikania. Czy to może być ciąża? okropnie się boję, że wpadliśmy.. naczytałam się różnych wypowiedzi na forum i lapię paranoje a na test jest za wcześnie. w piątek wybieram się do ginekologa. POMÓŻCIE

Gość oupssssssssssssssala
że co??to jest infekcja pochwy alboe lepiej rzesistek skoro zielony fuj nie żadna ciąza!

Gość oupssssssssssssssala
a swoja droga to tez bym sie bala bo to nic dobrego nie wrozy,zarazil cie jakims cholerstwem ,nie słyszalas o prezerwatywach???

Gość azu
No ja nie znam gina który po tygodniu od seksu stwierdziłby ciążę. :O Złapałaś jakąś infekcję i cała tajemnica.

Gość no pewnie że ciąża!
jak wydzielina smierdzi to mnoga -beda bliźniaki a jak by nie smierdziała to jedno dziecko. Wwąchaj się dokładniej po kolorze można określić wiek ciąży ta zielono zółta ma 4 dni jakby była biała to tydzień

haha dobre :) a kiedy czas na zapłodnienie -> zagnieżdżenie jajeczka. tak szybko to do ciąży nie dochodzi i tak szybko nie ma objawów ciąży :) rzeczywiście Twoje dolegliwości wskazywałyby na zapalenie bakteryjne pochwy i pecherza lub rzęsistka. zrób koniecznie badanie moczu i wymaz z pochwy, idź do lekarza, bo sama się nie wyleczysz. podmywaj się płynem do higieny o niskim ph (n. lacibios femina protecta), podmywaj się w kierunku od przodu do tyłu, zadbaj o dostęp powietrza do miejsc intymnych, nie współżyj póki co.

@Beatka s-k mój post na forum miał na celu poznanie opinii ludzi, którzy może mają na ten temat minimum pojęcia a nie pier*olenie, że jestem dzi*ką, więc zamknij pysk i się nie udzielaj, bo to powazna sprawa. Słyszałam o prezerwatywach, ale byliśmy pijani i nikt o tym nie myślał, czego srasznie żałuje..

Gość nie wierze a muszę?
ha ha ha no byliscie pjani he he he niezle mam nadzieje ze ci c...pa spuchnie ;) weneryczny oddział tzreba bedzie odwiedzic he he ale nie pij więcej ;)))))

@janiołek dzięki, troszkę mnie podbudowałaś a te szmaty co tu piszą tylko po to żeby ich skurwiałe posty trafiły na kwejka niech pierdolną się dwa razy w czoło, bo pojęcia o życiu dzieciaczki nie macie!

Gość no pewnie że ciąża!
słuchaj małolato, nikt cie tu nie obraża to ty nie obrażaj innych od suk bo właśnie wyszło ze sie puściłaś z pierwszym lepszym i od razu takiego syfa załapałaś i robisz w porty zeby ciązy nie było . Tak to jest jak sie myśli dupą a nie głową

Gość nie wierze a muszę?
dziciaczkiem to chyba jestes ty?bo nikt o zdrowych zmysłąch nie lezie z byle kim do łozka po pijaku!!!malolaty tak robią ,szczególnie galerianki

Gość wiem coś o tym ,.,.,.,.,.,
100% grzybica pochwy.

Gość wiem coś o tym ,.,.,.,.,.,
ciąża na 1000000000000000% nie bo to by było wogóle za wcześnie na jakiekolwiek objawy. to jest na 100% grzybica pochwy. ta wydzielina i to swędzenie i pieczenie to pewne że grzybica.

Gość siała baba mak siała
a ty masz ile lat,ze zapytam bo chyba niewiele jak po 4 dniach ciązy szukasz ale pewnei ze za 3 tygodnie moze sie okazac,ze tak!po alkoholu nie wiadomo z kim i zarazona wenerycznie ale ci sie udało 3 w 1 ! moje gratulacje

Gość gość
Niestety współżycie bez zabezpieczenia, szczególnie z osobą którą nie zna się zbyt dobrze, może skończyć się nie tylko ciążą, ale również infekcją intymną. Dlatego warto używać prezerwatyw i dbać o zdrowie dróg rodnych łykając probiotyk i stosując płyn do higieny intymnej o niskim, kwaśnym pH 3,5. Ja używam lacibios femina protecta, bo ma właśnie takie pH, zawiera kwas mlekowy i chlorheksydynę, dzięki czemu chroni przed rozwojem infekcji bakteryjnych i grzybiczych. Łagodzi podrażnienia, pieczenie i swędzenie a przy tym jest bardzo łagodny i hypoalergiczny (bez SLS, SLES, parabenów).