Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Łoo matko!!!! Nikt mnie nie lubiał! Ale mam to już gdzieś!

Polecane posty

Teraz już wiem że nikt mnie nigdy nie lubiał. Od urodzenia ktoś miał do mnie jakieś ale.!!! Np.moja babka miała pretensje że mam 10 miesięcy i jeszcze nie chodze a kuzynka ma 3 lata, nie mówi i ona mówi że ta ma jeszcze czas na nauczenie się mówić. W przedszkol,podstawówce, gimnazjum,szkole średniej też nikt mnie nie lubiał(no w średniej już trochę inaczej)ja podniosłem nie raz na kogoś rękę.

Dlatego ja zawsze znalazłem ugojenie w jednym. W słodyczach. Po prostu w słodyczach i ogólnie w jedzeniu. Sprawiało mi to przyjemność bo każdym problemie, po wszystkim jak usłyszałem coś przykrego.

Oglądanie seriali i ogólnie telewizji Internet, komputery,gierki oraz zbieranie zdjęć znajomych z naszej klasy i facebooka! to moje hobby.

Gość łooomatko!!!!
to pewnie jestes gruby?

Gruby nie jestem ale ostatnio boli mnie prawa strona klatki piersiowej. Dzisiaj już mniej. Czy to coś poważneg?

Najpierw popraw język polski:P.No i jak syf żresz to są takie efekty:P.Powinieneś mieć karna głodówkę:D.Podobno poo 30 dniach jest już znaczna poprawa:classic_cool:.Mnie się z bólem żołądka poprawiało sporo prędzej:classic_cool:.

To znaczy pod koniec września byłem chory.Bolało mnie gardło, kości. Teraz mam lekki katar i chce mi się kaszlec, w dodatku jak kaszle to czuje ból w lewej stronie klatki piersiowej.

Gość Niewyżyta Natalia
Może to hiv?