Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamwyrzutysumieniaaaa

Oszukuję faceta że go kocham bo potrzebuję seksu

Polecane posty

A nie chce go uprawiać z byle kim, albo kimś kto będzie skupiony tylko na sobie i nie będą go w ogóle obchodziły moje uczucia. W sumie zawsze byłam osobą antyzwiązkową, nie lubiłam zobowiązań itp. Ale lubię seks. Będąc w zwiazku jakoś bardziej on mi się podoba, bo jestem traktowana jak księżniczka a nie tylko jak przedmiot do zaspokojenia pożadania. Ale zaczynam mieć wyrzuty sumienia... Bo facet świata po za mną nie widzi, a ja w sumie będę któregoś dnia musiała to zakonczyć, że żyć z nim na co dzień , czy zamieszkać nie zamierzam. Ciężko też zrezygnowac z tak wygodnego układu. Nie wiem co robić.

Gość to sie na tobie w koncu zemsci
...

Gość szczeryfacet29
wlasnie przez takie kobiety faceci staja sie skurwielami

to co mam robic? :( umawiac sie na seks z facetami, ktorzy beda mnie traktowac jak suke do rzniecia? lubie delikatny i czuly seks

Gość lex hajt
mnie seks juz nie kreci,wiec udaje orgazm,bo kocham meza,ale wykrecam sie jak moge

no wlasnie on ma nieco mniejszy temperamnet ode mnie i czasami mnie to juz irytuje jak ja chce seksu a on tylko sie poprzytulac

Gość ciekawskaxxx3345
wlasnie przez takie dziewuchy potem faceci sa zrazeni :( powiedz mu prawde bo tylko go ranisz jezeli nie chcesz byc z nim to poszukaj sobie innego a jezeli ci tylko na seksie zalezy to po co znim jestes?

bo to wygodne... np w trakcie seksu nie mysli tylko o swoim zaspokojeniiu, tylko jest czuły i bardzo uwaza zeby mnie cos nie bolało itp, lubi mnie piescic, calowac, to o wiele lepszy seks niz taki przypadkowy, gdzie facet tylko chce sie sam zaspokoic

On zasługuje na kogoś, kto go będzie naprawdę kochał, a teraz zabierasz mu sobą cenny czas!!!! :-/

Gość Jaaaaaa27777777
Odezwali się.... Właśnie w taki sposób większość facetów traktuje kobiety.

Akurat ja jestem kobietą- i niezależnie od płci nikt, kto jest w porządku nie zasługuje na takie traktowanie.

Gość gdfgdfgdfgdf
autorko weź pod uwagę że prawie każdy facet ma takie podejście do związków jak ty 🖐️ :classic_cool:

Gość ciekawskaxxx3345
wiekszosc ale nie wszyscy.widac koles ktory jest z autorka jest jednym z niewielu co wlasnie jak juz ktos wczesniej napisal nie zxasluguje na takie traktowanie.ja jak bylam w zwiazku i stwierdzilam ze to nie to to nie bylam z nim dalej tylko dla seksu bo on by se wtedy jeszcze wieksze nadzieje robil. a tak teraz moze sobie poszukac takiej ktora bedzie dla niego

Gość rfftfrvvg
to co robisz jest gorsze od jednonocnych znajomości bo i tak nic do niego nie czujesz a jeszcze w dodatku ranisz go bo on kiedyś i tak się dowie

Gość kierowca bombowca
chcesz seksu to se to chooja pana zamów z agencji ruchacza szmato

Gość pasek testu ciążowego
umawiac sie na seks z facetami, ktorzy beda mnie traktowac jak suke do rzniecia? ciepło, ciepło.........

Gość pomyśl oooo
przyjacielu z bonusem ;) i będzie po kłopocie