Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tego dosyc!!!!

Mam dosc problemow swojego konkubenta!!!

Polecane posty

Gość mam tego dosyc!!!!

41 lat, wlasnych dzieci nie mam i nie bede miala. To co moj facet przekracza wszelkie granice! MIeszkalam z nim od 5 lat. A z nami mieszka jego syn i wnuk! Teraz jego corka przyjdzie mieszkac do nas. Jutro wychodzi z wiezienia a maz i jego syn ciesza sie, jeszcze bardziej wnuk mojego meza bo na wolnosc wychodzi jego matka!!! Jego matka trafila tam jak on mial 3 lata, teraz ten chlopiec ma 8. Dzisiaj powiedziałam jego synowi by się wyniósł z domu i zabrał dzieciaka ze sobą bo on jest rodziną zastępczą dla swojego siostrzeńca a Markowi powiedziałam że nie życze sobie tutaj obecności Janusza, Ewy i jego Jasia. Facet ma własną firme, dobrze prosperuje,dał dzieciom prace to niech se znajdą mieszkania.

Gość wredniucha4
chyba se nie znajdą - pewnie uważają, ze to co taty należy też i do nich

Gość mam tego dosyc!!!!
Problem jest w tym ze on ich w tym utwierdza. Dlatego ja sama bede musiala wziac sprawy w swoje rece bo nie zycze sobie czegos takiego. Ze jego dzieci i wnuk beda z nami mieszkac!!! Ja tez potrzebuje spokoju w swoim domu a jego corka to kryminalistka i ja mam to akceptowac.

Gość a ty pipo jedna nie wiesz
że rodzina jest najważniejsza!

Gość lazp
dlaczego widząc słowo "konkubent" spodziewałam się od razu takiej patologii :D wnuki w wieku 41 lat i jeszcze córka w więzieniu

Gość mam tego dosyc!!!!
Ale ja nie mam wnukow. Moj facet ma 53 lata i jest wobec mnie bardzo wymagajacy we wszystkich sprawach. Mysli ze skoro mnie utrzymuje to powinnam robic to czego on wymaga a jak zaczyn temat o oswiadczynach to mowi ze zyjemy w wolnym zwiazku.

Gość BAG
Ma racje. Nie dość, że na jego utrzymaniu jesteś to jeszcze jego dzieci z domu wyrzucasz. Nie podoba się to sama pakuj manatki i żyj na własną rękę. Ciężko, co nie? Do roboty się się wziąć.

Gość mam tego dosyc!!!!
To tylko z boku tak wyglada. Dlatego w tym tygodniu postanowilam ze nie bedziemy uprawiac seksu. Licze ze chociaz po tym zmieknie i cos zrobi z tym wszystkim!

Gość Kochanka Franka
Głupi chłop,głupia ty. Matka siedziała 5 lat,pewnie nie za czapkę gruszek,facet stawia ci warunki,wymaga.Qurwa służąca jesteś??? Do gotowania obiadów,sprzątania,prania pewnie jesteś OK verrry Ok ale o innych sprawach nie masz prawa decydować??????? czas zwolnić Alfonsa ze swego życia i poszukać sobie normalnego,który bedzie kochał i szanował,bez względu na twój status majątkowy

Gość prowokator myli się w fabule
raz mąż,raz konkubent, w ogóle nie wiadomo, kto jest kim.