Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dontexpl

Być zakochanym i nie kochać? ...

Polecane posty

Gość Dontexpl

Hej, jak w temacie: czy można być zakochanym a nie kochać? Mój chłopak z którym jestem 4 miesiące chyba jest we mnie zakochany (widać to po czynach) ale unika mówienia mi o uczuciach. Nawet nie prawi mi komplementów, tylko czasami mówi, że jestem kochana, ale tylko wtedy gdy go do tego sprowokuję. Jeśli chodzi o czyny, to na prawdę potrafi czasem zaskoczyć swoją inicjatywą i pokazać, że mu zależy. Możliwe, że nie lubi o tym rozmawiać, ale czy kiedykolwiek dowiem się czy on mnie kocha? Pozdrawiam.

Gość załamka Lofe
4 miesiace i kochac? wy chyba dzieci nie rozrozniacie tego słowa..od zauroczenia,lubienia...

Gość RaZR
To kobieta, powinna wyznać pierwsza swoje uczucia i albo on o tym wie albo to tylko pozory.

Gość Aliisziia
ja chlopakowi po 5 m-cach powiedzialam ze go kocham, ale jak tak teraz na to patrze to bylo takie glupiutkie...tak naprawde to po 1,5 roku moglam z pelnym porzekonaniem powiedziec ze go kocham..

Gość Dontexpl
Niby skąd wiesz ile mam lat? Poczytaj mój temat jeszcze raz. Pytam, czy można być zakochanym i jednocześnie jeszcze nie kochać. Nie skarżę się przecież, że po 4 miesiącach facet mnie nie kocha. I drugi problem to czy pomimo braku wyznań z jego strony będę wiedziała czy mnie kocha, skoro teraz nie kochając po 4 miesiąch zachowuje się jakby mnie kochał. Ale tak nie jest