Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaagaaaaalaaaa

cos mi z pochwy wystaje..

Polecane posty

Gość aaaagaaaaalaaaa

Boże, nie wiem co już mam robic. Mam 13lat. W dziecinstwie miałam wypadek (miałam gdzies 7lat) i nacięłam sobie cipkę. Na jakiejs zabawce. Teraz cos mi z pochwy wystaje. Tak że w ogole nie widac wejscia do pochwy. Czasami mnie tak to boli, że nie mogę chodzic. Boję się, że będę musiała miec jakąs operację i ze to jest cos naprawdę poważnego. Boję się isc do ginekologa, bo boję się usłyszec co to jest.. Teraz siedzę i płaczę. Mogę na to umrzec? Jutro powiem o tym mamie, ale proszę was uspokojcie mnie jakos.. :(( palca do pochwy też nie dam rady włożyc. :(

Gość aaaagaaaaalaaaa
proszę was napiszcie cos. Dwa dni temu kiedy zobaczyłam to w lusterku omal zawału nie dostałam. Od tego czasu prawie nic nie jem, bo się tak boję. :(

Gość aaaagaaaaalaaaa
nie mam jak zrobic. W ogole co to by dało? Zdiagnozujecie co to jest? Po prostu jakby jakas kulka byla w pochwie i od niej odstaje jeszcze taki języczek..

Gość e.s.p.
ROTFL. Zdiagnozujemy, daj fote.

Gość spokojnie, to na pewno jakiś
szczegół anatomiczny z którego istnienia nie zdajesz sobie sprawy. ja się kiedyś tak przestraszyłam szyjki macicy :P

Gość aaaagaaaaalaaaa
nie mam jak zrobic. Jak myslicie jaka będzie reakcja ginekologa jak zobaczy takie cos?

Gość e.s.p.
Przestraszy się i ucieknie. Po co ci ginekolog ?

Gość ado
ucieknie z krzykiem serio!

Gość aaaagaaaaalaaaa
raczej wątpię. To nie wygląda normalnie. Tam gdzie powinna byc dziura cos mi wisi + boli..

Gość e.s.p.
Nie masz aparatu w telefonie :P

Gość aaaagaaaaalaaaa
nie

To idź do ginekologa, bo trudno to ocenić tak o na opis... A oczywiście do wrzucania intymnych fotek nie będę Cię namawiać, bo to nonsens.

Gość aaaagaaaaalaaaa
to może byc np. Rak?

Gość e.s.p.
Raczej warga sromowa :P

Gość spokojnie, to na pewno jakiś
to, dlaczego Cię boli, to jedno. a to coś, co wystaje pojawiło się ostatnio? czy dopiero teraz to odkryłaś a mogło być wcześniej? może to po prostu taki wygląd wejścia do pochwy - ona nie jest taką typową "dziurką" tylko zasłaniają ją rózne fałdy skórne, u ujścia jest pokarbowana, czasem niemal zamknięta przez błonę dziewiczą.

Gość e.s.p.
Boli bo gdzies sie obtarłaś albo cos....

Gość aaaagaaaaalaaaa
jutro powiem o tym mamie i wybiorę się do ginekologa. Przeszukałam chyba cały internet i nigdzie nie znalazłam czegos podobnego. Jak myslicie może to byc cos bardzo poważnego?

Nie wiem, wydaje mi się, że dramatyzujesz, ale jak już mówiłam, nie jesteśmy lekarzami a tym bardziej wiedząc tak niewiele nie możemy pomóc. Spokojnie, jutro pogadasz z mamą (a właściwie dziś :P ) i pójdziecie do specjalisty.

Gość e.s.p.
Wygląda jakby ktoś sobie jaja robil , ale moze nie...

Gość aaaagaaaaalaaaa
mogło to byc wczesniej, bo dopiero teraz odkryłam. Wydaje mi się, że mogło mi się cos zle zrosnąc po tym wypadku z dziecinstwa..

Dlaczego? Jak prowokacja, to słaba, bo zupełnie nie jest szokująca, a prowokacja powinna być kontrowersyjna czy szokująca. A co tu kontrowersyjnego- zwykły szary problem, jakich wiele. A na wszelki wypadek napisać można- może ktoś będzie w podobnej sytuacji i to przeczyta kiedyś.. :D

Gość klaudiaxx
i jak aaaagaaaalaaaa rozwiązałaś problem ? bo mam podobny i tez kiedys miałam wypadek, miałam isc z tym do ginekologa ale jakos sie nie zeszło

Gość klaudiaxx
i jak aaaagaaaalaaaa rozwiązałaś problem ? bo mam podobny i tez kiedys miałam wypadek, miałam isc z tym do ginekologa ale jakos sie nie zeszło

Gość prawictwo pospolite121
to pewnie obcy sie zagniezdził