Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ino bez jaj

kto sie zna na kompach ?

Polecane posty

Go艣膰 ino bez jaj

musze kupi膰 nowy komputer do g贸ra 1600 z艂 stacjonarny mo偶e kto艣 poleci膰 jaki ? g艂贸wnie do gry sims 3 facet w sklepie poleca mi komp za 5 tys bo gada ze na s艂abszym nie p贸jdzie a jak nie p贸jdzie jak teraz m贸j stary komp odbiera gry a ma tylko 2 gb ramu,i karte nie zbyt dobr膮 a kupiony by艂 5 lat temu teraz przecie偶 minimalnie jest 4 gb ramu ,to czemu facet gada ze gra nie pojdzie i odrazu gada ze potrzeba 8 gb ? jak graj膮 w domu na 2 gb.... w hooja chce mnie zrobi膰 ? dorad藕cie jaki komp do 1600 ...... bez monitora bo mam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jozizz
Wrabiaj膮 cie skurwiele, nie daj si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ino bez jaj
Kevin ty sam w domu ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ino bez jaj
yeb sie kevin na ryj zdemoralizowany skretynia艂y m贸zgoyebco

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inzynier serwisowy//zablok
Ja pierdole....... nie masz w co gra膰 ? Sims 3 wymagania: System operacyjny: XP (Service Pack 2) Procesor: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ Pami臋膰 RAM: 1 GB Grafika: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ze 128 MB Komputer osobisty z systemem Windows Vista: System operacyjny: Vista (Service Pack 1) Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Pami臋膰 RAM: 1.5 GB Grafika: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ze 128 MB Laptop z systemem Windows XP: System operacyjny: XP (Service Pack 2) Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Pami臋膰 RAM: 1.5 GB Grafika: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 ze 128 MB Laptop z systemem Windows Vista: Vista (Service Pack 1) Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Pami臋膰 RAM: 2.0 GB Grafika: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 ze 128 MB WI臉C RUSZY NA KAZDYM w miar臋 nowym lapie. Chyba 偶e musisz mie膰 full hd. Pomijam fakt po uj ci stacjonarka ? Kup sobie lapa lenovo g570 za jakie艣 1800 wersj臋 na i3 z mocna graf膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jozizz
Dok艂adnie laptop najlepszy, a do sims贸w wystarczaj膮cy. Stacjonarka to prze偶ytek.

Udost臋pnij ten post

B臋dziesz gra膰 do czasu gdy zabraknie Ci miejsca na dalsze zapisywanie gry. B臋dziesz musia艂a mie膰 jedn膮 rodzink臋 i nieskomplikowane 偶ycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ino bez jaj
to wy偶ej to podszyw :p nie moge wymienic lepszej grafy w moim kompie bo sie pierdoli by艂 juz naprawiany wyda艂am 200 z艂 teraz zas mu cos sie robi wiec nie warto toto juz reperowac ....... czemu chce stacjonarny a nie laptop ? bo sims 3 ma od hooooja dodatk贸w ju偶 teraz moja gra wa偶y 90 gb i wci膮偶 wychodz膮 nowe .... dodatki i nie wiem czy laptopek se poradzi z tym ....... ale dzieki za odp

Udost臋pnij ten post