Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ino bez jaj

kto sie zna na kompach ?

Polecane posty

Gość ino bez jaj

musze kupić nowy komputer do góra 1600 zł stacjonarny może ktoś polecić jaki ? głównie do gry sims 3 facet w sklepie poleca mi komp za 5 tys bo gada ze na słabszym nie pójdzie a jak nie pójdzie jak teraz mój stary komp odbiera gry a ma tylko 2 gb ramu,i karte nie zbyt dobrą a kupiony był 5 lat temu teraz przecież minimalnie jest 4 gb ramu ,to czemu facet gada ze gra nie pojdzie i odrazu gada ze potrzeba 8 gb ? jak grają w domu na 2 gb.... w hooja chce mnie zrobić ? doradźcie jaki komp do 1600 ...... bez monitora bo mam

Gość jozizz
Wrabiają cie skurwiele, nie daj się.

Gość ino bez jaj
Kevin ty sam w domu ? :D

Gość ino bez jaj
yeb sie kevin na ryj zdemoralizowany skretyniały mózgoyebco

Gość inzynier serwisowy//zablok
Ja pierdole....... nie masz w co grać ? Sims 3 wymagania: System operacyjny: XP (Service Pack 2) Procesor: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ Pamięć RAM: 1 GB Grafika: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ze 128 MB Komputer osobisty z systemem Windows Vista: System operacyjny: Vista (Service Pack 1) Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Pamięć RAM: 1.5 GB Grafika: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ze 128 MB Laptop z systemem Windows XP: System operacyjny: XP (Service Pack 2) Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Pamięć RAM: 1.5 GB Grafika: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 ze 128 MB Laptop z systemem Windows Vista: Vista (Service Pack 1) Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Pamięć RAM: 2.0 GB Grafika: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 ze 128 MB WIĘC RUSZY NA KAZDYM w miarę nowym lapie. Chyba że musisz mieć full hd. Pomijam fakt po uj ci stacjonarka ? Kup sobie lapa lenovo g570 za jakieś 1800 wersję na i3 z mocna grafą.

Gość jozizz
Dokładnie laptop najlepszy, a do simsów wystarczający. Stacjonarka to przeżytek.

Będziesz grać do czasu gdy zabraknie Ci miejsca na dalsze zapisywanie gry. Będziesz musiała mieć jedną rodzinkę i nieskomplikowane życie

Gość ino bez jaj
to wyżej to podszyw :p nie moge wymienic lepszej grafy w moim kompie bo sie pierdoli był juz naprawiany wydałam 200 zł teraz zas mu cos sie robi wiec nie warto toto juz reperowac ....... czemu chce stacjonarny a nie laptop ? bo sims 3 ma od hooooja dodatków już teraz moja gra waży 90 gb i wciąż wychodzą nowe .... dodatki i nie wiem czy laptopek se poradzi z tym ....... ale dzieki za odp