Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 23, 2012 ma na oko tak hmmm 30-35 ale figure ma super i twarz niebrzydka w sumie bym kąsnął jom gdyby nie była męzatka a ja byl wolny a jej mąż siedzi tak że tego nie widzi... x w ogóle zauważyłem że mam powodzenie u kobiet starszych odemnie. takich po 30tce;o x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 23, 2012 mamuśki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddfrfrttyty Napisano Październik 23, 2012 przeciez ty jestes gejem, w innym temacie pisales ze nie lubisz wlosow w dupie u facetow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiujynhbgrfvds Napisano Październik 23, 2012 ona na ciebie nie leci, tylko tak wnikliwie przygladajac sie tobie zastanawia sie jak takie UFO jak ty moglo sie w ogole urodzic :o [czesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 23, 2012 sugerujecie że nie dość że jetem kosmitą to jeszcze gejem? może ona to wyczuła i to ją kręci właśnie po latach nudnego małużeństwa i seksu wyłącznie 'na misjonarza'...a ona pragnie pewwnie 'na tubylca":,"na predatora" itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z TA RYZA MORDA Napisano Październik 23, 2012 OBRZYDLIWA TO TYLKO HANIA RACZKOWSKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fiutociąg ?? Napisano Październik 23, 2012 ahahahah DObre :D Od dzis jestes Michal Fiutociągiem :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 23, 2012 no co ;d gdybym był wolny to bym tak robil tzn gdybym był wolny i przystojny x ale ta bym zaciągnąl do łóżka gdybym tylko chciał0)000) a wy mi zwyczajnie zazdrościcie że mamuśki na mnie lecom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 23, 2012 sami byścue chcieli żeby oprawiła was niewyżyta mamuśką w stroju polowym ssmana ale wstydzicie sie przyznać hipokryci:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michaił Fiutociąg Napisano Październik 23, 2012 z takim ryjem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5665692f7e68e5ae.html nie masz szans nawet u meneli z dworca centralnego :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 23, 2012 http://kwejk.pl/obrazek/1480656/niezrozumia%C5%82y-cz%C5%82owiek.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach